Skipass inclus!
Flaine – Skifahren mit allen Facetten!

Staţiunea montană fără trafic auto Flaine este situată la cota 1600 în Haute-Savoie, la 70 km la sud-est de Geneva. Staţiunea a fost concepută în anii '60 de arhitectul Marcel Breuer, direct integrată în peisaj şi afectând minim natura înconjurătoare. Rezultatul sunt trei zone, la altitudini diferite, cu legătura asigurată prin drumuri pietonale, instalaţii pe cablu şi shuttle. De aici aveţi acces direct la domeniul schiabil Flaine, care vă oferă distracţie pe pârtii pe 140 km. Dar Flaine nu este doar schi: faceţi un parcurs pe gheaţă cu Go-Kart sau zburaţi cu parapanta sau elicopterul şi descoperiţi domeniul din o nouă perspectivă!

Staţiunea Flaine atrage nu doar datorită domeniului schiabil excelent, ci şi datorită numeroaselor oferte de Après-Ski. Multe discoteci şi baruri vă invită după ziua pe pârtie la ceva distracţie. Printre localurile obligatoriu de vizitat se numără Chalet Bissac, La Cascade precum şi barul Flying Dutchman. În Flaine oferta de activităţi culturale este şi ea o constantă, pe lângă diversele concerte puteţi şi admira în centru sculpturi ale Picasso şi Vasarely. Dacă după pârtii căutaţi în continuare acţiune, o găsiţi de exemplu la pista de gheaţă Go-Kart, la patinaj, la plimbări cu sania trasă de câini sau la căţărări pe gheaţă. Din lista de activităţi mai liniştite fac parte piscina acoperită a staţiunii şi centrul fitness cu zonă de SPA. Apreciatorilor mâncărilor de calitate Flaine le pune la dispoziţie numeroase restaurante cu gastronomie regională.

Grand Massif reuneşte 5 staţiuni montane de schi în unul din cele mai mari domenii schiabile din Franţa. Cu 265 km de pârtii la altitudini între 697 şi 2480 m acesta nu lasă nimic de dorit! Pârtiile la altitudine de la Lac de Gers, Grandes Platières şi Tête Pelouse sunt preferate în special de cei cu experienţă. Dar şi pe începători îi aşteaptă destule pârtii albastre mai uşoare. O delicatesă specială este coborârea de 14 km de la Flaine la Sixt Fer à Cheval, cu vedere atât asupra Mont Blanc precum şi a zonei naturale protejate alăturate. Cu un pic de noroc puteţi descoperi şi căţărători pe gheaţă, care îşi pun abilităţile la încercare pe cascadele îngheţate. Pârtia Diamant Noir, cu 3 km şi o diferenţă de altitudine de 890 m. În plus schiorii free-style şi boarderii pot alege din două snowpark-uri pregătite de profesionişti, cu posibilităţi variate.

Şi pasionaţii schiului fond sunt aşteptaţi în Flaine cu un domeniu mic dar bun. Oferta de în total de 5 km este ideală pentru cei cu experienţă. Reţeaua de la 1844 m altitudine la Col de Pierre Carrée se mândreşte cu 2 recorduri, cele mai la altitudine şi cu cea mai sigură zăpadă din Alpi. Aici vă puteţi bucura de panorama alpină în linişte! Cine caută şi mai multă varietate va găsi în regiune o ofertă impresionantă de 265 de km de pârtii de schi fond. Pârtiile sunt mai degrabă potrivite pentru avansaţi, există însă şi câteva foarte frumoase pentru începători.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Premium Résidence Les Terrasses d'Eos, Grand Massif, Franta

Verifica tarife si disponibilitate