Plecare Duminica Envi 7 nopti sejur Albania | Autocar 2021Hotel Website: https://envi-hotel-vlore.hotelscheck-in.com/en/

Hotel Website: https://envi-hotel-vlore.hotelscheck-in.com/en/

Descriere :

Hotel Envi, clasificat 3*, răspunde nevoilor fiecărui client, cu servicii foarte bune de cazare si masa. Este un hotel accesibil si modern, numarandu-se printre preferintele celor ce doresc sa exploreze zona.

 

 


Localizare:

Hotelul Envi 3* este situat în Vlorë, la 9 km de Kuzum Baba si la 5 minute distanta de plaja.

 


Localizare:

Acest hotel dispune de recepție deschisă nonstop, parcare gratuită și acces WiFi gratuit în întreaga proprietate, zona de plaja privata, restaurant, bar, terasa, room service. În orașul Vlorë și în zona înconjurătoare sunt disponibile diverse activități de agrement, inclusiv zone de pescuit.

 


Facilitati camere:

Camerele Hotelului Envi au balcon și sunt dotate cu TV cu ecran plat, minibar și baie cu produse de toaleta. Unele camere au vedere la mare.

 Camere in allotment cu reconfirmare in termen de 48h de la rezervare! *Promo/Economy Rooms – sunt camere limitate ca număr, au perioade de vânzare diferite și beneficiază de reduceri speciale. Ele oferă aceleași condiții de cazare ca restul camerelor din ofertă doar că în unele situații pot apărea anumite inconveniente cum ar fi: poziționarea în zone nefavorabile (de exemplu: clădiri anexe, parter, pe colț, etc.), pot avea dimesiuni mai mici, fără balcon sau pot avea vederea obstrucţionată.

vezi mai multe

Transport autocar clasificat pentru curse internationale;

7 nopti cazare si masa conform hotel;

Insotitor de grup;

Asistenta turistica pe perioada sejurului.

vezi mai multe

Asigurare Travel (medicala+storno) - recomandata;

Taxele de intrare la obiectivele turistice;

Alte taxe si cheltuieli personale;

Programele optionale pe perioada sejurului.

vezi mai multe

Sejururi cu autocarul din Deva catre Envi Hotel, Tirana, Albania

Verifica tarife si disponibilitate