Hotelul Enavlion este construit in mod amfiteatru pe minunata plaja de aur pentru a garanta tuturor oaspetilor sai vedere la marea albastra a Marii Egee si la plaja cu nisip auriu si literalmente imens din toate camerele. Dispune de 20 de camere, dintre care 11 camere duble, 4 suite junior, 3 apartamente si 2 camere family - apartamente.
Hotelul Enavlion ofera un mediu prietenos si luxos, este un hotel in proprietate privata, cu personalul mereu la dispozitia clientului pentru a le face vacanta cat mai confortabila. Fiecare camera are propriul stil si culori unice si toate au balcon cu vedere la mare si sunt dotate cu aer conditionat, seif, frigider, TV si acces la internet. Camerele-apartamente de familie nu au balcon, ci in schimb exista o mica terasa unde va puteti savura bauturile. Lounge barul hotelului este locul perfect pentru a va relaxa si a savura o cafea sau un cocktail in timp ce priviti frumosul apus de soare.

vezi mai multe

suplim transport; Autocar BUH - THA Bucuresti - Thassos; Autocar THA - BUH Thassos - Bucuresti; Package commission; Taxe Statiune 1 available rooms

vezi mai multe

Sejururi cu autocarul din Focsani catre Enavlion Hotel, Thasos, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate