Skipass inclus!
Canazei - fantasticii Dolomiţi!

La ieşirea din Valea Fassa, aşternută la poalele impunătorului Vf. Langkofel (3181 m) al Dolomiţilor, Marmolada (3342 m) şi a Sellajochs (2240 m) se află localitatea Canazei, la cota 1465 m. Canazei formează un nod de legătură al trecătorilor din Dolomiţi, fiind recunoscută ca "metropola sporturilor de iarnă" datorită poziţionării sale în inima caruselului de schi Dolomiti Superski. Îndeosebi legătura către bine cunoscuta Sellaronda face ca această staţiune să fie atât de îndrăgită de iubitorii sporturilor de iarnă. Canazei impresionează prin cele două feţe ale sale, una pitorească cu centrul satului cu faţadele caselor colorate şi alta, potrivită pentru viaţa de noapte, cu restaurante, baruri, cluburi şi muzică live, perfecte pentru après-ski.

Canazei este centrul de divertisment al Val di Fassa. Spre finalul zilei de schi, intrăm cu adevărat în ritmul lucrurilor și avem un toast bun. Pentru primul păhărel de noapte în "Lieber Augustin", mergeți direct la cizmele de schi. După aceea, atmosfera este pregătită în "Bar Oma" sau în "Enoteca Valentini". "Husky Pub" este cunoscut pentru muzica live, de la blues la rock. Dacă doriți să vă relaxați după mai mulți kilometri pe pârtii, vă recomandăm Centrul de wellness EGHES. Inspirate de băile termale romane, aici există o varietate de băi diferite pentru a vă relaxa cu ajutorul efectului terapeutic al apei după o zi obositoare de schi. Pentru activități de agrement în afara pârtiilor, există o gamă largă de activități disponibile. Fie că este vorba de drumeții de iarnă și cu rachete de zăpadă în natură, de zboruri cu deltaplanul și parapanta pentru cei mai îndrăzneți sau de cățărat pe gheață, nimeni nu va lipsi!

Skipass-ul "Val di Fassa-Carezza" cuprinde 110 km de pârtii şi 39 instalaţii pe cablu la altitudini între 1200 şi 2625 m în domeniile schiabile în domeniile schiabile Alba, Canazei, Campitello, Karersee, Pozza şi Vigo. Din Canazei aveţi acces direct către domeniile schiabile Belvedere/Col Rodella cu 39 km de zăpadă cu fun- şi snowpark-uri cu boardercross. În lumea copiilor cei mici pot să-şi încerce primele mişcări pe schiuri, iar la grădiniţă sunt supravegheaţi cu atenţie. Cea mai mare parte din pârtii sunt de nivel mediu şi vă invită la distracţie pe pârtiile însorite, fiind situate pe versanţii sudici. Numeroase terase vă aşteaptă la o pauză. Profesioniştilor le stă la dispoziţie şi pârtia de 8,5 km lungime, de la Sass Becé la Canazei, în vreme ce freerider-ii au super zone cu zăpadă adâncă la dispoziţie. Cu extinderea la skipass-ul Dolomiti Superski (contra cost) vă puteţi delecta chiar cu 1200 km pârtii şi 450 instalaţii pe cablu în 12 domenii schiabile! Printre ele se numără Sellaronda, turul de jur împrejur cu 40 km a masivului Sella, pe schiuri şi cu instalaţiile pe cablu, la care aveţi acces direct din Canazei.

Fanii schiului fond au de unde alege în Val di Fassa, pe aproximativ 50 km de pârtii, cu grade diferite de dificultate. Renumita "Marcialonga" este potrivită atât pentru amatori, cât şi pentru profesioniştii care participă la maratoane pe 70 km de-a lungul Val di Fassa, până în Val di Fiemme. Alte porţiuni ale pârtiei Marcialonga pot fi înzăpezite cu tunurile de zăpadă, fiind astfel accesibili. Pârtia Ciancoalloipe din Pozza di Fassa, cu o lungime de 4,5 km este luminată chiar până la ora 23:00 şi oferă astfel distracţie pe plăci şi la lăsarea serii. O pârtie ceva mai dificilă este la Ciampac, accesibilă cu gondola. Cei mai în putere au la dispoziţie ruta circulară de 18 km între Pozza şi Canazei.

vezi mai multe

Sejururi individuale catre Hotel Villa Emma, Val di Fassa, Italia

Verifica tarife si disponibilitate