Charter Dubai - Emirates Palace Mandarin Oriental, cu plecare din Bucuresti

Situat pe malul Golfului Arabic, cu vedere la propriul golf natural privat, Emirates Palace Mandarin Oriental Abu Dhabi este situat pe o porțiune de 1,3 km de plajă privată. Decorul cu mozaicuri de argint, aur și sticlă evocă istoria bogată a ospitalității Arabiei. Această unitate de cazare de lux, cu cea mai recentă tehnologie și 12 localuri cu alimente și băuturi din care să alegeți in timpul șederii dumneavoastră, oferă oaspeților tot ce este mai bun din farmecul lumii noi și vechi.

Toate camerele și suitele au lenjerie de pat de lux și mobilier bine dotat. Toate camerele au băi spațioase din marmură și sunt echipate cu iPad mini cu comenzi integrate in cameră, TV HD interactiv, o gamă de peste 150 de canale TV, filme gratuite, servicii la cerere și WiFi gratuit de mare viteză. Fiecare cameră oferă serviciu de majordom nonstop.


Gama diversă a celor mai rafinate bucătării din lume de la Emirates Palace, in cele 12 restaurante ale sale, oferă mese pentru a tenta fiecare gastronomi. Cinesii pot lua masa la fel ca localnicii la Libanese Terrace sau pur și simplu pot lua parte la un amestec internațional la La Vendôme.

Am adăugat două restaurante noi la hotel, Sand & Koal este restaurantul și barul nostru cu grătar pe plajă, iar Broadway este barul nostru american.

Unitatea noastră include următoarele restaurante apreciate de One Michelin: Talea (bucătăria italiană) și Hakkasan (bucătăria cantoneză).


Hotelul are 2 piscine mari, unde una dintre piscine are tobogane și un rau leneș, un centru spa care oferă masaje, o gamă completă de tratamente corporale generoase și un hamam marocan pentru ritualuri relaxante. Emirates Palace are, de asemenea, un centru de fitness, facilități „Water Sports” și „Aqua Fun Park” și un club pentru copii, așa că oaspeții mici plăcuti iși vor implora părinții să rămană.

„The EP Club”, care este clubul nostru exclusivist pentru oaspeții care fac rezervarea in camerele sau apartamentele noastre Club, include acces la servicii exclusive, cum ar fi concierge 24 de ore pe zi, acces la plajă privată, mic dejun cu șampanie și multe altele.

Emirates Palace Mandarin Oriental Abu Dhabi se află la 25 de minute de mers cu mașina de Aeroportul Internațional Abu Dhabi și de Centrul Național de Expoziții Abu Dhabi. Palatul este la cateva minute de centrele comerciale de lux, numeroase restaurante și instituții culturale, iar Marina Mall și Heritage Village sunt la doar șapte minute de mers cu mașina.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Cluj Napoca catre Emirates Palace Mandarin Oriental, Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite

Verifica tarife si disponibilitate