Charter Dubai - Grand Hyatt Abu Dhabi Hotel And Residences Emirates Pearl, cu plecare din Timisoara

Această proprietate este la 5 minute pe jos față de plajă. Grand Hyatt Abu Dhabi Hotel and Residences Emirates Pearl oferă unități de cazare de lux cu WiFi gratuit in cartierul emblematic West Corniche din Abu Dhabi. Proprietatea beneficiază de acces convenabil la centrul de afaceri al orașului și cartierele comerciale de lux, fiind la 35 de minute de mers cu mașina de Aeroportul Internațional din Abu Dhabi.

Amenajate cu candelabre impresionante, un perete decorat cu dune pline de culoare și un perete cu accente din nichel, camerele au ferestre din podea pană in tavan și un balcon cu vedere la golf sau la palate. Băile includ un dressing și o cadă de sine stătătoare.

Hotelul reprezintă o destinație gastronomică, cu Verso, un restaurant in stilul unei trattorii italiene, Pearl Lounge, un lounge elegant in hol, cu cafenea, creperie și bar, precum și Lexx, un bar de vinuri care asigură trabucuri, cocktailuri clasice și branzeturi fine. Toate restaurantele, lounge-urile și barurile au terase mari cu vedere panoramică.

Centrul de fitness cu program non-stop al hotelului are echipamente Technogym și oferă singura terasă de fitness in aer liber din capitală. Hotelul este un adevărat complex urban, avand o piscină infinită, o cadă cu hidromasaj separată și o plajă.

Grand Hyatt Abu Dhabi Hotel and Residences Emirates Pearl se află la 3,3 km de Marina Mall și la 10 km de Boutik Mall.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Cluj Napoca catre Grand Hyatt Abu Dhabi Hotel & Residences Emirates Pearl, Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite

Verifica tarife si disponibilitate