Acest document se refera la conditiile in care poate fi utilizat website-ul www.galeriadevacante.ro

Accesand sau utilizand website-ul www.galeriadevacante.ro, sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos. Acest website este detinut si administrat de Smart Travel Solution S.R.L.

 

Drepturile utilizatorului

Utilizatorul site-ului www.galeriadevacante.ro are dreptul sa vizualizeze site-ul pe monitorul calculatorului, sa tipareasca parti ale continutului site-ului pe suport de hartie si sa salveze pagini in format electronic, doar in scopuri personale, non-comerciale.

Continutul site-ului este proprietatea Smart Travel Solution S.R.L. si nu poate fi folosit / preluat de catre terti decat cu acordul scris al societatii.

 

Obligatiile utilizatorului site-ului www.galeriadevacante.ro

Sunteti de acord sa respectati urmatoarele obligatii, incluzand (fara a se limita):

Utilizatorul site-ului www.galeriadevacante.ro nu are dreptul sa foloseasca (in forma existenta sau modificata) in scop comercial continutul site-ului.
Utilizatorul site-ului www.galeriadevacante.ro nu are dreptul sa inlature notificarea despre drepturile de autor si/sau marca inregistrata de pe copiile continutului. Copiile vor fi facute doar conform termenilor de utilizare.
Utilizatorul site-ului www.galeriadevacante.ro nu are dreptul de a crea baze de date sau manuale prin descarcarea pagina cu pagina a continutului site-ului.

Solicitarile privind republicarea sau redistribuirea de continut vor fi adresate catre Smart Travel Solution SRL la adresa officet@galeriadevacante.ro.

 

Conditiile generale de rezervare si achizitionare de servicii pe site-ul www.galeriadevacante.ro

Orice rezervare efectuata pe site va fi considerata drept intentia dvs. de a achizitiona un anumit produs sau serviciu turistic. Daca cererea / rezervarea dvs. este conforma, va fi acceptata, si veti primi un e-mail de confirmare tranzactional din partea Smart Travel Solution SRL. Contractul de comercializare a pachetelor de servicii turistice si documentele de calatorie va vor fi transmise de catre consultantii de vanzari ai societatii.

Toate serviciile turistice afisate pe site pot fi rezervate automat sau la cerere, in functie de disponibilitatea partenerilor nostri (hotelieri si / sau operatori transport persoane).

Termenii si conditiile partenerilor nostri ce vor furniza serviciile pe care le achizitionati (incluzand regulile de transport al pasagerilor impus de liniile aeriene) se vor aplica aditional Termenilor si Conditiilor acestui Site. Termenii partenerilor nostri pot include prevederi referitoare la diferite proceduri de plata, obligatii, anulari, modificari ale rezervarilor si restituiri de bani (daca este cazul) ori restrictii de alta natura. Unele companii aeriene pot impune taxe suplimentare. Smart Travel Solution SRL nu este responsabila pentru costurile care pot sa apara in momentul transferurilor de la un aeroport / terminal la altul. De asemenea unele hoteluri pot colecta diferite taxe locale.

Daca utilizati optiunea „Vacanta Personalizata”, Smart Travel Solution SRL nu garanteaza confirmarea acestor cereri.

In momentul navigarii dvs. pe Site, veti putea observa referiri la diferite conditii aplicabile ofertelor speciale. Va rugam sa cititi cu atentie acesti termeni si va rugam luati legatura cu Smart Travel Solution SRL pentru detalii complete.

 

Anulari/Modificari

Anularea sau modificarea serviciului rezervat sau achizitionat se va face in functie de Termenii si Conditiile fiecarui Furnizor/partener. In cazul in care doriti anularea sau modificarea unui serviciu rezervat sau achizitionat, este responsabilitatea dvs. de a informa in scris sau telefonic Smart Travel Solution SRL despre intentiile dvs.

In anumite cazuri este posibil sa nu puteti anula / modifica anumite servicii turistice sau va trebui sa respectati anumite cerinte pentru aceste actiuni.

Smart Travel Solution SRL sau Furnizorul accepta toate formele de cereri scrise. Smart Travel Solution SRL sau Furnizorul nu pot anula / modifica serviciul turistic inainte de a primi cererea dvs ferma. Puteti anula rezervarea dvs prin intermediul Site-ului in concordanta cu termenii si conditiile Furnizorului.

In eventualitatea modificarii unei rezervari (incluzand, dar fara a se limita la: anulari, restituiri de sume, schimbari de nume), Smart Travel Solution SRL isi rezerva dreptul de a aplica anumite taxe pentru a acoperi costurile administrative care pot rezulta din aceasta actiune. Aceste taxe difera fata de taxele impuse direct de catre Furnizor.

 

Plata

Nu se accepta alte modalitati de plata in afara celor prezentate pe site si nu ne asumam nicio responsabilitate pentru sumele de bani trimise prin curierat.

In functie de termenii si de conditiile impuse de hoteluri, in momentul rezervarii vi se poate cere plata integrala sau partiala a serviciului rezervat, iar plata va fi efectuata in contul Smart Travel Solution SRL, al hotelului sau al reprezentantului acestuia, dupa caz.

Smart Travel Solution SRL nu-si asuma nici o obligatie de a emite biletele, voucher-ul sau alte documente de calatorie in cazul neplatii integrale a serviciilor comandate. In orice situatie, sunteti responsabil pentru plata sumelor aferente serviciilor turistice comandate.

Smart Travel Solution SRL isi rezerva dreptul de a incasa suplimentar orice taxe (sau comisioane) care pot sa apara la momentul rezervarilor. In acest caz veti fi informat despre comisioanele aplicabile. Smart Travel Solution SRL isi rezerva dreptul de a transfera costurile generate de penalizarile de charge back.

Transfer Bancar / Virament:

Daca alegeti aceasta optiune de plata vi se va transmite prin e-mail o copie a facturii fiscale, pe baza careia puteti efectua plata. Trebuie sa tineti cont de faptul ca puteti opta pentru aceasta modalitate de plata doar daca mai exista cel putin 72 ore pana la termenul limita de emitere a biletului de avion/documentelor de calatorie.

BANCA TRANSILVANIA – RON RO15 BTRL 0410 1202 A461 10XX
BANCA TRANSILVANIA – EUR RO87 BTRL 0410 4202 A461 10XX

Cash

Plata in numerar se poate face in LEI sau EURO:

Plata online cu cardul

Daca in momentul rezervarii pachetului de servicii turistice alegeti optiunea platii prin: “Card bancar online”, veti fi redirectionat catre site-urile securizate al procesatorilor de plati electronice (Euplatesc.ro, PayPlus) unde veti avea posibilitatea sa revedeti informatiile de facturare si sa efectuati plata. Daca ati ales metodele de plata veti primi un link de plata la adresa de email indicata in rezervare, sau comunicata consultantilor nostri. Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiile on-line la acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. „3-D Secure” asigura in primul rand ca nicio informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata pe serverele magazinului online sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! – Pentru platile prin cardurile bancare, Smart Travel Solution SRL nu percepe nici un comision!

In vederea finalizarii tranzactiei in conditii optime va trebui sa furnizati:

• Numele posesorului de card
• Codul cardului (cele 4 grupe de cifre mentionate pe fata cardului, fara spatii)
• Data expirarii cardului
• Codul CVV (ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura)

Tranzactiile se vor efectua in lei sau euro, indiferent de cardul dumneavoastra, in conditiile agreate cu Banca emitenta a cardului dumneavoastra. Pentru efectuarea tranzactiei pe site-ul nostru, nu se percepe niciun comision suplimentar.

Pentru consultanta privind efectuarea platilor online ne puteti apela la 0213135269 sau 0737958565

Vouchere de vacanta / Tichete de vacanta: ROMANIA

Salariatii pot primi din partea angajatorului vouchere de vacanta platite integral de angajator, pentru petrecerea vacantelor in Romania. Voucherele sunt nominale si nu se poate solicita agentiei contravaloarea acesta.

 

Clauze de neraspundere:

Site-ul www.galeriadevacante.ro este un site cu continut informativ. Smart Travel Solution SRL nu isi asuma nicio responsabilitate cu privire la corectitudinea si exactitatea informatiilor. Aceste informatii pot fi preluate automat din sisteme externe prin conexiuni informatice si pot fi confirmate de agentie numai in momentul efectuarii rezervarilor.
Smart Travel Solution SRL nu garanteaza in niciun fel, explicit sau implicit, realitatea, actualitatea si integralitatea datelor si informatiilor prezentate pe site. Eventualele neconcordante sau erori care pot aparea la un moment dat intre continutul site-ului si informatiile reale nu implica nicio raspundere, de orice natura, pentru Smart Travel Solution SRL.
Utilizam sistem automate de traducere a continutului in descrierea hotelurilor, a camerelor la hotel, a serviciilor oferite de acestea, cat si ale altor informatii publicate pe site-ul nostru. Din acest motiv pot exista greseli de sintactica sau gramaticale. Smart Travel Solution SRL nu isi asuma nici o raspundere pentru corectitudinea traducerilor automatizate, intrucat aceastea sunt oferite de terte parti, si exista limitari tehnice. Textele traduse prin procedee automatizate pot fi indicate distinctiv sau nu.

Site-ul www.galeriadevacante.ro ofera informatii referitoare la ratingul anumitor hoteluri prin preluarea informatiilor de pe site-urile partenere. Ratingurile oferite de aceste portaluri sunt preluate in timp real prin intermediului unui API. Informatiile oferite au caracter orientativ si nu reprezinta punctul de vedere al Smart Travel Solution SRL si nici al consultantilor nostri. Nu ne asuma nici o raspundere referitoare la ratingul preluat, toate informatiile preluate au caracter informativ si sunt de natura subiectiva.

Datele si informatiile accesibile publicului pe acest site nu constituie recomandari, garantii sau angajament din partea Smart Travel Solution SRL.

Smart Travel Solution nu va putea fi tinuta raspunzatoare fata de nici o persoana/entitate pentru nici un fel de daune care ar rezulta, direct sau indirect, din utilizarea site-ului www.galeriadevacante.ro sau ca urmare a oricarei erori sau omisiuni.

Smart Travel Solution SRL actioneaza si ca agent pentru terti furnizori cum sunt: liniile aeriene, hoteluri, alti tur-operatori, companii de inchiriat masini precum si alti furnizori de servicii turistice.

Smart Travel Solution SRL nu-si asuma nici o responsabilitate pentru produsele si serviciile turistice oferite de furnizori si nu garanteaza in niciun fel (fie explicit sau implicit) acuratetea sau calitatea produselor si a serviciilor reflectate pe acest Site.

Clasificarea unitatilor de cazare este data de atoritatea de resort a fiecarei tari, iar criteriile de clasificare difera de la o tara la alta. Pentru unitatile de cazare din afara Romaniei, clasificarea afisata pe site-ul www.galeriadevacante.ro poate diferi fata de clasificarea oficiala a unitatii de cazare din tara de destinatie. Smart Travel Solution SRL nu isi asuma nici o raspundere pentru neconcordanta acestor diferente, intrucat, uneori, folosim criterii proprii de clasificare pentru a putea oferi informatii mai obiective si mai usor de comparat.

 

Modificari in termenii si conditiile de utilizare:

Smart Travel Solution SRL poate aduce modificari termenilor si conditiilor de utilizare, fara a anunta acest lucru anterior in continutul site-ului. Va rugam, deci, sa recititi termenii si conditiile de utilizare de fiecare data cand accesati sau utilizati acest site. Utilizarea site-ului de catre dumneavoastra, ulterior modificarii acestor termeni, constituie acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor modificate.

Aceste reguli sunt in conformitate cu legislatia romana in vigoare. Incalcarea prevederilor acestui document constituie o violare a drepturilor Smart Travel Solution SRL si poate atrage raspunderea civila, contraventionala sau, dupa caz, penala a persoanei in culpa. Conflictele aparute in legatura cu termenii de utilizare ale site-ului vor fi supuse spre solutionare instantelor judecatoresti.

Acest site poate contine link-uri catre diverse site-uri. Atunci cand accesati aceste site-uri, va aflati implicit in afara site-ului www.galeriadevacante.ro si aveti obligatia de a respecta termenii si conditiile de utilizare ale noilor site-uri accesate.

 

Date personale

Utilizatorii site-ului www.galeriadevacante.ro isi pot exercita drepturile prevazute de Regulamentul (UE) 2016/679 (Regulamentul general privind protectia datelor), respectiv:

prin transmiterea unei cereri catre adresa de e-mail: protectiedate@galeriadevacante.eu

Pentru detalii privind prelucrarea datelor cu caracter personal de catre Smart Travel Solution SRL, puteti accesa site-ul www.galeriadevacante.ro sectiunea Politica de confidentialitate.