Protectia Datelor

Ce date personale prelucram?
Datele personale pe care le prelucram sunt, in principal, datele tale de identificare, tranzactionale, financiare, demografice, de localizare sau alte date personale pe care le colectam direct de la tine sau din alte surse atunci cand devii clientul nostru, sau cand folosesti produsele sau serviciile noastre.
Vom prelucra datele tale cu caracter personal în baza următoarelor:

1. Executarea sau încheierea contractului cu tine și pentru a da curs solicitărilor tale. De exemplu, in momentul in care faci o rezervare pentru cazare ne vei transmite cel putin nume, prenumele si data de nastere, noi prelucrăm aceste elemente pentru a emite factura si a rezerva camera la hotel

2. Interesele comerciale legitime ale noastre, de exemplu, prevenirea fraudelor, marketing direct și îmbunătățirea serviciilor noastre. Ori de câte ori ne bazăm pe acest temei juridic pentru a prelucra datele tale, evaluăm interesele noastre comerciale pentru a ne asigura că acestea nu prevalează asupra drepturilor tale. În plus, în unele cazuri ai dreptul de a te opune acestei prelucrări. Pentru informații suplimentare, te rugăm să consulți secțiunea Drepturile tale din această informare.

3. Conformarea cu o cerință legală imperativă, inclusiv, de exemplu, cerințe contabile și fiscale, care fac obiectul unor politici interne stricte (cum ar fi perioadele de păstrare), proceduri, și dreptul tău de a restricționa utilizarea datelor proprii, care controlează obiectul serviciilor de asistență juridică ce vor fi prestate; sau

4.Consimțământul pe care îl acorzi atunci când nu ne bazăm pe alt temei legal. Consimțământul poate fi retras în orice moment.

Vom colecta datele tale cu caracter personal atunci când, de exemplu:
  • Cumperi sau utilizezi oricare dintre produsele și serviciile noastre;
  • Te înregistrezi pentru un anumit produs sau serviciu;
  • Te abonezi la buletine informative, alerte sau alte servicii oferite de noi;
  • Ne contactezi prin diverse canale, sau ne soliciți informații în legătură cu un produs sau serviciu;
  • Iei parte la o competiție, tragere la sorți sau studiu;
  • Vizitezi sau navighezi pe site-ul nostru;
  • Ai acordat permisiunea altor societăți, cum ar fi partenerii noștri comerciali sau asociații noștri, precum și unor terți furnizori sau contractanți ai noștri, să facă schimb de informații cu noi în ceea ce privește informațiile cu caracter personal;
  • Atunci când datele tale cu caracter personal sunt publice; sau Ești clientul unei activități comerciale pe care o achiziționăm.

Utilizăm cookie-uri (fișiere text de mici dimensiuni stocate în browser-ul tău) și alte tehnici cum ar fi web beacons (fișiere de tip imagine mici, transparente utilizate pentru a urmări mișcările tale pe site-ul nostru).

Pentru detalii suplimentare în acest sens și în legătură cu modul de a opta pentru renunțarea la acestea, te rugăm să consulți secțiunea Cookie-uri pe site-ul nostru www.galeriadevacante.ro.

Drepturile tale

Dreptul de rectificare a datelor cu caracter personal

Ai dreptul de a rectifica datele deținute în legătură cu tine, dacă acestea nu sunt corecte. Dacă datele pe care le deținem trebuie actualizate sau în cazul în care consideri că acestea pot fi incorecte, ne poti solicita acest lucru.