Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării în site, accepți modul în care folosim aceste informaţii.

Contactati-ne>

 

Pretul pachetelor afisat este pretul pe camera selectata si include: bilet avion charter, taxe aeroport, cazare numarul de nopti cu regimul de masa mentionat, transfer de grup aeroport-hotel-aeroport, asistenta turistica, asigurare multiprodus pentru numarul de persoane incluse in structura respectiva de camera.

IMPORTANT!!! Conditii bagaj cursa charter Bucuresti/Cluj-Napoca - Hurghada.

 

Va rugam sa luati la cunostinta urmatoarele informatii referitoare la conditiile de bagaj pentru destinatia Hurghada, plecari din Bucuresti si Cluj-Napoca.

 

- adultii si copiii cu varsta cuprinsa intre 0 si 12 ani au dreptul la 2 piese de bagaj de mana de 10 respectiv max. 12 kg/persoana (dimensiuni maxime: 55cmX40cmX20cm). Nu se accepta bagaje de cala.
- in cazul in care pentru infant se aduce un carucior, alcatuit din una sau mai multe piese, acesta (separat sau impreuna cu un alt bagaj de mana pentru infant) nu trebuie sa depaseasca greutatea maxima admisa de 22 kg.
- nu sunt permise in bagajul de mana sau asupra calatorilor baterii din litiu, de rezerva sau care apartin unui dispozitiv electronic si pot fi detasate.
Bagajele se vor preda la check-in la dus la aeroportul din Otopeni sau Cluj-Napoca insa la retur la aeroportul din Hurghada se vor transporta de catre pasageri pana la scara avionului.
Bagajele vor fi aduse la bordul aeronavei de catre pasageri, ca bagaje de mana. In cazul in care exista bagaje care nu pot fi depozitate in siguranta in interiorul cabinei, acestea vor fi preluate de catre personalul Blue Air, etichetate si depozitate in calele de bagaje ale aeronavei.

 

Atentie! Turistii sunt obligati sa ia la cunostinta Conditiile de transport bagaje de mana, care se gasesc aici.

 

Se accepta doar 2 piese/turist in limita specificata! Bagajul/persoana nu poate depasi limita de kg precizata!