fbpx

Cauta oferte Last Minute

Tara

Destinatie

Nume hotel

Data plecarii

-

Durata (nopti)

Regim masa

Transport

Tarif (per persoana)

galeria-de-vacante-EXCELSIOR-4-- 25galeria-de-vacante-EXCELSIOR-4-- 26galeria-de-vacante-EXCELSIOR-4-- 27galeria-de-vacante-EXCELSIOR-4-- 28galeria-de-vacante-EXCELSIOR-4-- 29
Durata Sejur  Tourism icon period  3 nopti
Destinatia      Tourism icon dest  Mamaia / Romania
Data plecarii  calender  26 Jun 2020
Transport      Tourism icon car   Nu se ofera
Hotel              Tourism icon hotel  EXCELSIOR 4*
Regim masa Tourism icon hotel  mic dejun inclus
240 Eur/persoana per sejur
  • Cazare 3 nopti
    Regim masa conform oferta
  • Taxa de statiune - unde este cazul
    Excursii optionale si intrari la obiective turistice
    Alte cheltuieli.
  • Pentru reduceri copii/adult pe pat suplimentar, un sejur cu alt numar de nopti sau un alt hotel va rugam sa contactati un consultant al Galeriei de Vacante. Cod promo: ROP Nota Preturile sunt valabile in momentul editarii / postarii acestei oferte! Tarifele pentru locurile din avion, camerele de la hotel sau alte servicii conexe se modifica foarte des. De asemenea, mai multe persoane pot incerca sa cumpere aceiasi optiune de calatorie simultan. Drept urmare, ocazional, anumite tarife sau locuri nu mai sunt disponibile pana in momentul in care decideti sa efectuati rezervarea. Este foarte important sa luati o decizie cat mai repede posibil pentru a securiza rezervarea dumneavoastra.
  Oferta speciala cu locuri limitate!

Incercam sa mentimen preturile si disponibilitatile actualizate, cu toate acestea, ele se pot modifica pana la momentul rezervari.

De ce tarifele si locurile nu sunt disponibile 100%?

Tarifele pentru locurile din avion, camerele de la hotel sau alte servicii conexe se modifica foarte des. De asemenea, mai multe persoane pot incerca sa cumpere aceiasi optiune de calatorie simultan. Drept urmare, ocazional, anumite tarife sau locuri nu mai sunt disponibile pana in momentul in care decideti sa efectuati rezervarea. Este foarte important sa luati o decizie cat mai repede posibil pentru a securiza rezervarea dumneavoastra.

cazare, hotel, vacante, sejururi, circuite - Infoturism.ro