Contactati-ne>
galeria-de-vacante-- 869galeria-de-vacante-- 870galeria-de-vacante-- 871galeria-de-vacante-- 872galeria-de-vacante-- 873
Durata Sejur  Tourism icon period  3 nopti
Destinatia      Tourism icon dest  Nisipurile De Aur / Bulgaria
Data plecarii  calender  27 Apr 2019
Transport      Tourism icon car   La cerere
Hotel              Tourism icon hotel  Golden Line 4*
Regim masa Tourism icon hotel  all inclusive
125 Eur/persoana per sejur
 • Cazare 3 nopti
  Regim masa conform oferta
  Taxa de statiune
 • Asigurare medicala si storno
  Transport ( 35 Eur/pers./tur-retur, din Bucuresti) Alte servicii
 • Pentru reduceri copii/adult pe pat suplimentar, un sejur cu alt numar de nopti sau un alt hotel va rugam sa contactati un consultant al Galeriei de Vacante.
  BG_04
  Nota Preturile sunt valabile in momentul editarii / postarii acestei oferte! Tarifele pentru locurile din avion, camerele de la hotel sau alte servicii conexe se modifica foarte des. De asemenea, mai multe persoane pot incerca sa cumpere aceiasi optiune de calatorie simultan. Drept urmare, ocazional, anumite tarife sau locuri nu mai sunt disponibile pana in momentul in care decideti sa efectuati rezervarea. Este foarte important sa luati o decizie cat mai repede posibil pentru a securiza rezervarea dumneavoastra.
  Oferta speciala cu locuri limitate!

Incercam sa mentimen preturile si disponibilitatile actualizate, cu toate acestea, ele se pot modifica pana la momentul rezervari.

De ce tarifele si locurile nu sunt disponibile 100%?

Tarifele pentru locurile din avion, camerele de la hotel sau alte servicii conexe se modifica foarte des. De asemenea, mai multe persoane pot incerca sa cumpere aceiasi optiune de calatorie simultan. Drept urmare, ocazional, anumite tarife sau locuri nu mai sunt disponibile pana in momentul in care decideti sa efectuati rezervarea. Este foarte important sa luati o decizie cat mai repede posibil pentru a securiza rezervarea dumneavoastra.