fbpx
Contactati-ne>

Cauta oferte Last Minute

Tara

Destinatie

Nume hotel

Data plecarii

-

Durata (nopti)

Regim masa

Transport

Tarif (per persoana)

galeria-de-vacante-Hotelito-Boutique-Badalona-3-- 172galeria-de-vacante-Hotelito-Boutique-Badalona-3-- 173galeria-de-vacante-Hotelito-Boutique-Badalona-3-- 174galeria-de-vacante-Hotelito-Boutique-Badalona-3-- 175galeria-de-vacante-Hotelito-Boutique-Badalona-3-- 176
Durata Sejur  Tourism icon period  5 nopti
Destinatia      Tourism icon dest  Barcelona / Spania
Data plecarii  calender  15 Apr 2020
Transport      Tourism icon car   Avion
Hotel              Tourism icon hotel  Hotelito Boutique Badalona 3*
Regim masa Tourism icon hotel  fara masa
415 Eur/persoana per sejur
 • Cazare 5 nopti
  Regim masa conform oferta
  Bilet de avion cu plecare din Bucuresti
  taxe de aeroport incluse
  Bagaj de mana
 • Asigurare medicala si storno - optionale dar agentia va recomanda se le incheiati Excursii optionale si intrari la obiective turistice
  Bagaj la cala
  Transfer aeroport-hotel-aeroport
  Taxa locala - se achita la hotel
  Alte servicii.
 • Pentru reduceri copii/adult pe pat suplimentar, un sejur cu alt numar de nopti sau un alt hotel va rugam sa contactati un consultant al Galeriei de Vacante. Cod promo: BR_01 Nota Preturile sunt valabile in momentul editarii / postarii acestei oferte! Tarifele pentru locurile din avion, camerele de la hotel sau alte servicii conexe se modifica foarte des. De asemenea, mai multe persoane pot incerca sa cumpere aceiasi optiune de calatorie simultan. Drept urmare, ocazional, anumite tarife sau locuri nu mai sunt disponibile pana in momentul in care decideti sa efectuati rezervarea. Este foarte important sa luati o decizie cat mai repede posibil pentru a securiza rezervarea dumneavoastra.
  Oferta speciala cu locuri limitate!

Incercam sa mentimen preturile si disponibilitatile actualizate, cu toate acestea, ele se pot modifica pana la momentul rezervari.

De ce tarifele si locurile nu sunt disponibile 100%?

Tarifele pentru locurile din avion, camerele de la hotel sau alte servicii conexe se modifica foarte des. De asemenea, mai multe persoane pot incerca sa cumpere aceiasi optiune de calatorie simultan. Drept urmare, ocazional, anumite tarife sau locuri nu mai sunt disponibile pana in momentul in care decideti sa efectuati rezervarea. Este foarte important sa luati o decizie cat mai repede posibil pentru a securiza rezervarea dumneavoastra.

cazare, hotel, vacante, sejururi, circuite - Infoturism.ro