Contactati-ne>
galeria-de-vacante-- 135galeria-de-vacante-- 136galeria-de-vacante-- 137galeria-de-vacante-- 138galeria-de-vacante-- 139
Durata Sejur  Tourism icon period  7 nopti
Destinatia      Tourism icon dest  Larnaca / Cipru
Data plecarii  calender  02 Feb 2019
Transport      Tourism icon car   Avion
Hotel              Tourism icon hotel  Livadhiotis City 3*
Regim masa Tourism icon hotel  Mic dejun inclus
325 Eur/persoana per sejur
 • Cazare 7 nopti
  Regim masa conform oferta
  Bilet de avion cu plecare din Bucuresti
  taxe de aeroport incluse
  Bagaj de mana (10 kg)
  GRATUIT: check-in la aeroport
  BONUS: asigurare medicala.
 • Asigurare medicala si storno - optionale dar agentia va recomanda se le incheiati Excursii optionale si intrari la obiective turistice
  Transfer aeroport- hotel-aeroport (se poate oferi la cerere)
  Bagaj de cala
  Alte servicii.
 • Pentru reduceri copii/adult pe pat suplimentar, un sejur cu alt numar de nopti sau un alt hotel va rugam sa contactati un consultant al Galeriei de Vacante.
  Cod promo: BR_01 Nota Preturile sunt valabile in momentul editarii / postarii acestei oferte! Tarifele pentru locurile din avion, camerele de la hotel sau alte servicii conexe se modifica foarte des. De asemenea, mai multe persoane pot incerca sa cumpere aceiasi optiune de calatorie simultan. Drept urmare, ocazional, anumite tarife sau locuri nu mai sunt disponibile pana in momentul in care decideti sa efectuati rezervarea. Este foarte important sa luati o decizie cat mai repede posibil pentru a securiza rezervarea dumneavoastra.
  Oferta speciala cu locuri limitate!

Incercam sa mentimen preturile si disponibilitatile actualizate, cu toate acestea, ele se pot modifica pana la momentul rezervari.

De ce tarifele si locurile nu sunt disponibile 100%?

Tarifele pentru locurile din avion, camerele de la hotel sau alte servicii conexe se modifica foarte des. De asemenea, mai multe persoane pot incerca sa cumpere aceiasi optiune de calatorie simultan. Drept urmare, ocazional, anumite tarife sau locuri nu mai sunt disponibile pana in momentul in care decideti sa efectuati rezervarea. Este foarte important sa luati o decizie cat mai repede posibil pentru a securiza rezervarea dumneavoastra.