Contactati-ne>

Cauta oferte Last Minute

Tara

Destinatie

Nume hotel

Data plecarii

-

Durata (nopti)

Regim masa

Transport

Tarif (per persoana)

galeria-de-vacante-SIVA-SHARM-4-- 2685galeria-de-vacante-SIVA-SHARM-4-- 2686galeria-de-vacante-SIVA-SHARM-4-- 2687galeria-de-vacante-SIVA-SHARM-4-- 2688galeria-de-vacante-SIVA-SHARM-4-- 2689
Durata Sejur  Tourism icon period  7 nopti
Destinatia      Tourism icon dest  Sharm El Sheikh / Egipt
Data plecarii  calender  12 Oct 2019
Transport      Tourism icon car   Avion
Hotel              Tourism icon hotel  SIVA SHARM 4*
Regim masa Tourism icon hotel  all inclusive
494 Eur/persoana per sejur
 • 7 nopti cazare cu masa specificata pentru fiecare hotel
  Transport cursa charter din CLUJ NAPOCA
  Transfer de grup aeroport / hotel /aeroport
  Taxe de aeroport
  Asistenta turistica.
 • Asigurarea medicala si STORNO
  Excursii optionale si intrari la obiective turistice
  Taxa de viza - optionala
  Taxa de infoliere bagaj de cala pentru cursa de retur ( circa 4$/1 piesa)
  Alte servicii.
 • ATENTIE! PENTRU A CALATORI IN EGIPT AVETI NEVOIE DE PASAPORT VALABIL MINIM 6 LUNI DE LA DATA INTOARCERII IN TARA. Pentru reduceri copii/adult pe pat suplimentar, un sejur cu alt numar de nopti sau un alt hotel va rugam sa contactati un consultant al Galeriei de Vacante. Cod promo: RO_04E Nota Preturile sunt valabile in momentul editarii / postarii acestei oferte! Tarifele pentru locurile din avion, camerele de la hotel sau alte servicii conexe se modifica foarte des. De asemenea, mai multe persoane pot incerca sa cumpere aceiasi optiune de calatorie simultan. Drept urmare, ocazional, anumite tarife sau locuri nu mai sunt disponibile pana in momentul in care decideti sa efectuati rezervarea. Este foarte important sa luati o decizie cat mai repede posibil pentru a securiza rezervarea dumneavoastra.
  Oferta speciala cu locuri limitate!

Incercam sa mentimen preturile si disponibilitatile actualizate, cu toate acestea, ele se pot modifica pana la momentul rezervari.

De ce tarifele si locurile nu sunt disponibile 100%?

Tarifele pentru locurile din avion, camerele de la hotel sau alte servicii conexe se modifica foarte des. De asemenea, mai multe persoane pot incerca sa cumpere aceiasi optiune de calatorie simultan. Drept urmare, ocazional, anumite tarife sau locuri nu mai sunt disponibile pana in momentul in care decideti sa efectuati rezervarea. Este foarte important sa luati o decizie cat mai repede posibil pentru a securiza rezervarea dumneavoastra.