Contactati-ne>

Cauta oferte Last Minute

Tara

Destinatie

Nume hotel

Data plecarii

-

Durata (nopti)

Regim masa

Transport

Tarif (per persoana)

galeria-de-vacante-H10-ATLANTIC-SUNSET-5-- 1110galeria-de-vacante-H10-ATLANTIC-SUNSET-5-- 1111galeria-de-vacante-H10-ATLANTIC-SUNSET-5-- 1112galeria-de-vacante-H10-ATLANTIC-SUNSET-5-- 1113galeria-de-vacante-H10-ATLANTIC-SUNSET-5-- 1114galeria-de-vacante-H10-ATLANTIC-SUNSET-5-- 1115galeria-de-vacante-H10-ATLANTIC-SUNSET-5-- 1116galeria-de-vacante-H10-ATLANTIC-SUNSET-5-- 1117galeria-de-vacante-H10-ATLANTIC-SUNSET-5-- 1118galeria-de-vacante-H10-ATLANTIC-SUNSET-5-- 1119
Durata Sejur  Tourism icon period  7 nopti
Destinatia      Tourism icon dest  Tenerife / Spania
Data plecarii  calender  14 Oct 2019
Transport      Tourism icon car   Avion
Hotel              Tourism icon hotel  H10 ATLANTIC SUNSET 5*
Regim masa Tourism icon hotel  demipensiune inclusa
1018 Eur/persoana per sejur
 • Cazare 7 nopti la hotelul ales
  Regim masa conform oferta
  Transport avion Bucuresti (Otopeni) - Tenerife Sud
  Transport avion Tenerife Sud - Bucuresti (Otopeni)

  Taxe de aeroport
  Asistenta turistica la destinatie
  Transfer aeroport-hotel-aeroport
  Bagaj de mana si bagaj la cala
 • Excursii optionale si intrari la obiective turistice
  Alte cheltuieli personale Viza de intrare/taxe acces (acolo unde este cazul)
 • Pentru reduceri copii sau adult pe pat suplimentar, un sejur cu alt numar de nopti sau un alt hotel va rugam sa contactati un consultant al Galeriei de Vacante. Cod promo: RO-45H8439 Nota Preturile sunt valabile in momentul editarii sau postarii acestei oferte! Tarifele pentru locurile din avion, camerele de la hotel sau alte servicii conexe se modifica foarte des. De asemenea, mai multe persoane pot incerca sa cumpere aceiasi optiune de calatorie simultan. Drept urmare, ocazional, anumite tarife sau locuri nu mai sunt disponibile pana in momentul in care decideti sa efectuati rezervarea. Este foarte important sa luati o decizie cat mai repede posibil pentru a securiza rezervarea dumneavoastra. Descriere: H10 Atlantic Sunset este un hotel nou ce va intra in circuitul turistic in 2019. Resortul are sectoare separate pentru adulti cu zone de relaxare si pentru familiile cu copii cu programe de animatie si locuri de joaca. Localizare: in zona Playa Paraiso, la aproximativ 10 km de Costa Adeje, 12 km de Siam Park, la aproximativ 15 km de Playa de las Americas, 14 km de Los Cristianos si 28 km de aeroportul Tenerife Sur. Dotari camere: Camerele sunt luminoase, au un design modern si sunt dotate cu televizon, Nespresso, mini bar, halate si papuci de baie, seif, aer conditionat, balcon/terasa. Facilitati hotel: restaurant principal bufet, 5 restaurante a la carte, bar, baruri la piscina, cafenea, piscine, centru spa, sauna, jacuzzi, centru fitness, coafor.Facilitati pentru copii: 2 piscine,& nbsp mini club pentru copii intre 4-12 ani, echipa de animatie, loc de joaca, mini disco. Web site: https://www.h10hotels.com/en/tenerife-hotels/h10-atlantic-sunset Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
  Oferta speciala cu locuri limitate!

Incercam sa mentimen preturile si disponibilitatile actualizate, cu toate acestea, ele se pot modifica pana la momentul rezervari.

De ce tarifele si locurile nu sunt disponibile 100%?

Tarifele pentru locurile din avion, camerele de la hotel sau alte servicii conexe se modifica foarte des. De asemenea, mai multe persoane pot incerca sa cumpere aceiasi optiune de calatorie simultan. Drept urmare, ocazional, anumite tarife sau locuri nu mai sunt disponibile pana in momentul in care decideti sa efectuati rezervarea. Este foarte important sa luati o decizie cat mai repede posibil pentru a securiza rezervarea dumneavoastra.