Contactati-ne>
 

Cauta oferte Last Minute

Tara

Destinatie

Nume hotel

Data plecarii

-

Durata (nopti)

Regim masa

Transport

Tarif (per persoana)

galeria-de-vacante-Hotel-4--4-- 617galeria-de-vacante-Hotel-4--4-- 618galeria-de-vacante-Hotel-4--4-- 619galeria-de-vacante-Hotel-4--4-- 620galeria-de-vacante-Hotel-4--4-- 621
Durata Sejur  Tourism icon period  7 nopti
Destinatia      Tourism icon dest  Costa Del Sol / Spania
Data plecarii  calender  06 Jul 2019
Transport      Tourism icon car   La cerere
Hotel              Tourism icon hotel  Hotel 4* 4*
Regim masa Tourism icon hotel  pensiune completa inclusa
409 Eur/persoana per sejur
 • Cazare 7 nopti la hotel 4* Costa de Sol similar:Las Palmeras, Fuengi-rola Park, Torreblanca, Roc Costa Park, etc..
  Regim masa conform oferta
  Transfer de grup aeroport Malaga -> hotel -> aeroport Malaga
 • Asigurare storno - recomandata
  Transport - optional
  Nominalizare hotel - +2 Eur/persoana - optional. Acest supliment se achita doar daca optati pentru un anumit hotel. Va rugam sa ne contactati pentru detalii
  Transfer privat - optional
 • Tariful este valabil pentru orice sejur in perioada 01.07 - 14.07 Copii 2-11.99 ani (cazare max. 2 adulti + 1 copil) - 50% (fara pat suplimentar) Al 3-lea adult - reducere 10% (cazare pe pat suplimentar) Supliment camera SINGLE - 140 Eur Pentru reduceri copii/adult pe pat suplimentar, un sejur cu alt numar de nopti sau un alt hotel va rugam sa contactati un consultant al Galeriei de Vacante.
  Cod promo: TX_01H4
  Nota Preturile sunt valabile in momentul editarii / postarii acestei oferte! Tarifele pentru locurile din avion, camerele de la hotel sau alte servicii conexe se modifica foarte des. De asemenea, mai multe persoane pot incerca sa cumpere aceiasi optiune de calatorie simultan. Drept urmare, ocazional, anumite tarife sau locuri nu mai sunt disponibile pana in momentul in care decideti sa efectuati rezervarea. Este foarte important sa luati o decizie cat mai repede posibil pentru a securiza rezervarea dumneavoastra.
  Oferta speciala cu locuri limitate!

Incercam sa mentimen preturile si disponibilitatile actualizate, cu toate acestea, ele se pot modifica pana la momentul rezervari.

De ce tarifele si locurile nu sunt disponibile 100%?

Tarifele pentru locurile din avion, camerele de la hotel sau alte servicii conexe se modifica foarte des. De asemenea, mai multe persoane pot incerca sa cumpere aceiasi optiune de calatorie simultan. Drept urmare, ocazional, anumite tarife sau locuri nu mai sunt disponibile pana in momentul in care decideti sa efectuati rezervarea. Este foarte important sa luati o decizie cat mai repede posibil pentru a securiza rezervarea dumneavoastra.