Contactati-ne>
 

Cauta oferte Last Minute

Tara

Destinatie

Nume hotel

Data plecarii

-

Durata (nopti)

Regim masa

Transport

Tarif (per persoana)

galeria-de-vacante-Elite-City-Resort-4-- 1388galeria-de-vacante-Elite-City-Resort-4-- 1389galeria-de-vacante-Elite-City-Resort-4-- 1390galeria-de-vacante-Elite-City-Resort-4-- 1391
Durata Sejur  Tourism icon period  7 nopti
Destinatia      Tourism icon dest  Kalamata / Grecia
Data plecarii  calender  24 Jul 2019
Transport      Tourism icon car   Avion
Hotel              Tourism icon hotel  Elite City Resort 4*
Regim masa Tourism icon hotel  demipensiune inclusa
710 Eur/persoana per sejur
 • Cazare 7 nopti la hotelul ales
  Regim masa conform oferta
  Transport avion Bucuresti
  Taxe de aeroport
  Asistenta turistica la destinatie
  Transfer aeroport-hotel-aeroport
  Oferta speciala pentru rezervari ferme pana la 16.07.2019.
 • Excursii optionale si intrari la obiective turistice
  Alte cheltuieli personale Taxa locala
 • Pentru reduceri copii sau adult pe pat suplimentar, un sejur cu alt numar de nopti sau un alt hotel va rugam sa contactati un consultant al Galeriei de Vacante. Cod promo: RO-03 Nota Preturile sunt valabile in momentul editarii sau postarii acestei oferte! Tarifele pentru locurile din avion, camerele de la hotel sau alte servicii conexe se modifica foarte des. De asemenea, mai multe persoane pot incerca sa cumpere aceiasi optiune de calatorie simultan. Drept urmare, ocazional, anumite tarife sau locuri nu mai sunt disponibile pana in momentul in care decideti sa efectuati rezervarea. Este foarte important sa luati o decizie cat mai repede posibil pentru a securiza rezervarea dumneavoastra.
  Oferta speciala cu locuri limitate!

Incercam sa mentimen preturile si disponibilitatile actualizate, cu toate acestea, ele se pot modifica pana la momentul rezervari.

De ce tarifele si locurile nu sunt disponibile 100%?

Tarifele pentru locurile din avion, camerele de la hotel sau alte servicii conexe se modifica foarte des. De asemenea, mai multe persoane pot incerca sa cumpere aceiasi optiune de calatorie simultan. Drept urmare, ocazional, anumite tarife sau locuri nu mai sunt disponibile pana in momentul in care decideti sa efectuati rezervarea. Este foarte important sa luati o decizie cat mai repede posibil pentru a securiza rezervarea dumneavoastra.