Contactati-ne>
galeria-de-vacante-- 726galeria-de-vacante-- 727galeria-de-vacante-- 728galeria-de-vacante-- 729galeria-de-vacante-- 730
Durata Sejur  Tourism icon period  7 nopti
Destinatia      Tourism icon dest  Sharm El Sheikh / Egipt
Data plecarii  calender  24 Apr 2019
Transport      Tourism icon car   Avion
Hotel              Tourism icon hotel  Sharm Resort 4*
Regim masa Tourism icon hotel  all inclusive
550 Eur/persoana per sejur
 • 7 nopti cazare cu masa specificata pentru fiecare hotel
  Transport cursa charter cu plecare din Budapesta
  1 Bagaj de cala + 1 Bagaj de cabina
  Transfer de grup aeroport / hotel /aeroport
  Taxe de aeroport
  Asistenta turistica
 • Excursii optionale si intrarile la obiective
  Cheltuieli personale, bacsisuri, bauturi si servicii/facilitati neincluse in pretul pachetului (in functie de oferta fiecarui hotel)
  Taxa de viza- se achita la destinatie
  Taxa de infoliere bagaj de cala pentru cursa de retur.
 • Pentru reduceri copii/adult pe pat suplimentar, un sejur cu alt numar de nopti sau un alt hotel va rugam sa contactati un consultant al Galeriei de Vacante.
  RO_04E
  Nota Preturile sunt valabile in momentul editarii / postarii acestei oferte! Tarifele pentru locurile din avion, camerele de la hotel sau alte servicii conexe se modifica foarte des. De asemenea, mai multe persoane pot incerca sa cumpere aceiasi optiune de calatorie simultan. Drept urmare, ocazional, anumite tarife sau locuri nu mai sunt disponibile pana in momentul in care decideti sa efectuati rezervarea. Este foarte important sa luati o decizie cat mai repede posibil pentru a securiza rezervarea dumneavoastra. ATENTIE! PENTRU A CALATORI IN EGIPT AVETI NEVOIE DE PASAPORT VALABIL MINIM 6 LUNI DE LA DATA INTOARCERII IN TARA!
  Oferta speciala cu locuri limitate!

Incercam sa mentimen preturile si disponibilitatile actualizate, cu toate acestea, ele se pot modifica pana la momentul rezervari.

De ce tarifele si locurile nu sunt disponibile 100%?

Tarifele pentru locurile din avion, camerele de la hotel sau alte servicii conexe se modifica foarte des. De asemenea, mai multe persoane pot incerca sa cumpere aceiasi optiune de calatorie simultan. Drept urmare, ocazional, anumite tarife sau locuri nu mai sunt disponibile pana in momentul in care decideti sa efectuati rezervarea. Este foarte important sa luati o decizie cat mai repede posibil pentru a securiza rezervarea dumneavoastra.