Contactati-ne>
galeria-de-vacante-- 118
Durata Sejur  Tourism icon period  6 nopti
Destinatia      Tourism icon dest  Dubai / Emiratele Arabe
Data plecarii  calender  30 Mar 2018
Transport      Tourism icon car   Avion
Hotel              Tourism icon hotel  FORTUNE PEARL HOTEL RO DEIRA 3*
653 Eur/persoana per sejur
 • Cazare 6 nopti
  Regim masa mic dejun
  Bilet de avion cu plecare din Bucuresti
  taxe de aeroport incluse
  Bagaj la cala
  Bagaj de mana
  Transfer aeroport-hotel-aeroport
  Asistenta turistica
 • Asigurare medicala si storno - optionale dar agentia va recomanda se le incheiati Excursii optionale si intrari la obiective turistice
 • Pentru reduceri copii/adult pe pat suplimentar, un sejur cu alt numar de nopti sau un alt hotel va rugam sa contactati un consultant al Galeriei de Vacante.
  Cod prmotional: TK_04
  Nota Preturile sunt valabile in momentul editarii / postarii acestei oferte! Locuri in limita disponibilitatii! Atentie, disponibilitatea se poate schimba in orice moment, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile!
  Oferta speciala cu locuri limitate!

Incercam sa mentimen preturile si disponibilitatile actualizate, cu toate acestea, ele se pot modifica pana la momentul rezervari.

De ce tarifele si locurile nu sunt disponibile 100%?

Tarifele pentru locurile din avion, camerele de la hotel sau alte servicii conexe se modifica foarte des. De asemenea, mai multe persoane pot incerca sa cumpere aceiasi optiune de calatorie simultan. Drept urmare, ocazional, anumite tarife sau locuri nu mai sunt disponibile pana in momentul in care decideti sa efectuati rezervarea. Este foarte important sa luati o decizie cat mai repede posibil pentru a securiza rezervarea dumneavoastra.

Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării în site, accepți modul în care folosim aceste informaţii.