Contactati-ne>

Cauta oferte Last Minute

Tara

Destinatie

Nume hotel

Data plecarii

-

Durata (nopti)

Regim masa

Transport

Tarif (per persoana)

galeria-de-vacante-BEST-WESTERN-PLUS-CREEK-HOTEL-4-- 1816galeria-de-vacante-BEST-WESTERN-PLUS-CREEK-HOTEL-4-- 1817galeria-de-vacante-BEST-WESTERN-PLUS-CREEK-HOTEL-4-- 1818galeria-de-vacante-BEST-WESTERN-PLUS-CREEK-HOTEL-4-- 1819galeria-de-vacante-BEST-WESTERN-PLUS-CREEK-HOTEL-4-- 1820
Durata Sejur  Tourism icon period  7 nopti
Destinatia      Tourism icon dest  Dubai / Emiratele Arabe
Data plecarii  calender  03 Nov 2019
Transport      Tourism icon car   Avion
Hotel              Tourism icon hotel  BEST WESTERN PLUS CREEK HOTEL 4*
Regim masa Tourism icon hotel  fara masa
708 Eur/persoana per sejur
 • Cazare 7 nopti la hotelul ales
  Regim masa conform oferta
  Transport avion Bucuresti - DUBAI - Bucuresti
  Taxe de aeroport
  Asistenta turistica la destinatie
  Transfer aeroport-hotel-aeroport
  Bagaj de mana si bagaj la cala
 • Excursii optionale si intrari la obiective turistice
  Alte cheltuieli personale Viza de intrare/taxe acces (acolo unde este cazul)
 • Pentru reduceri copii sau adult pe pat suplimentar, un sejur cu alt numar de nopti sau un alt hotel va rugam sa contactati un consultant al Galeriei de Vacante. Cod promo: TK-04H6181 Nota Preturile sunt valabile in momentul editarii sau postarii acestei oferte! Tarifele pentru locurile din avion, camerele de la hotel sau alte servicii conexe se modifica foarte des. De asemenea, mai multe persoane pot incerca sa cumpere aceiasi optiune de calatorie simultan. Drept urmare, ocazional, anumite tarife sau locuri nu mai sunt disponibile pana in momentul in care decideti sa efectuati rezervarea. Este foarte important sa luati o decizie cat mai repede posibil pentru a securiza rezervarea dumneavoastra.
  Oferta speciala cu locuri limitate!

Incercam sa mentimen preturile si disponibilitatile actualizate, cu toate acestea, ele se pot modifica pana la momentul rezervari.

De ce tarifele si locurile nu sunt disponibile 100%?

Tarifele pentru locurile din avion, camerele de la hotel sau alte servicii conexe se modifica foarte des. De asemenea, mai multe persoane pot incerca sa cumpere aceiasi optiune de calatorie simultan. Drept urmare, ocazional, anumite tarife sau locuri nu mai sunt disponibile pana in momentul in care decideti sa efectuati rezervarea. Este foarte important sa luati o decizie cat mai repede posibil pentru a securiza rezervarea dumneavoastra.