Contactati-ne>
galeria-de-vacante-- 80galeria-de-vacante-- 81galeria-de-vacante-- 82galeria-de-vacante-- 83galeria-de-vacante-- 84
Durata Sejur  Tourism icon period  5 nopti
Destinatia      Tourism icon dest  Bansko / Bulgaria
Data plecarii  calender  28 Jan 2019
Transport      Tourism icon car   Nu se ofera
Hotel              Tourism icon hotel  MOUNTAIN PARADISE BY THE WALNUT TREES 3*
Regim masa Tourism icon hotel  Demipensiune inclusa
167 Eur/persoana per sejur
 • Cazare 5 nopti
  Regim masa conform oferta
  Taxa de statiune
  Oferta speciala pentru rezervari pana la 15.01.2019
  Acces la piscina interioara incalzita, jacuzzi, sauna, baie cu aburi, transfer pana la gondola
  Oferta speciala este valabila pentru sejur in perioada 25.01-16.02, in limita locurilor disponibile, si se accepta si un sejur cu alt numar de nopti!
 • Asigurare medicala si storno - optionale dar agentia va recomanda se le incheiati Alte servicii.
 • Pentru reduceri copii/adult pe pat suplimentar, un sejur cu alt numar de nopti sau un alt hotel va rugam sa contactati un consultant al Galeriei de Vacante.
  Cod promo: Bg_03 Nota Preturile sunt valabile in momentul editarii / postarii acestei oferte! Tarifele pentru locurile din avion, camerele de la hotel sau alte servicii conexe se modifica foarte des. De asemenea, mai multe persoane pot incerca sa cumpere aceiasi optiune de calatorie simultan. Drept urmare, ocazional, anumite tarife sau locuri nu mai sunt disponibile pana in momentul in care decideti sa efectuati rezervarea. Este foarte important sa luati o decizie cat mai repede posibil pentru a securiza rezervarea dumneavoastra.
  Oferta speciala cu locuri limitate!

Incercam sa mentimen preturile si disponibilitatile actualizate, cu toate acestea, ele se pot modifica pana la momentul rezervari.

De ce tarifele si locurile nu sunt disponibile 100%?

Tarifele pentru locurile din avion, camerele de la hotel sau alte servicii conexe se modifica foarte des. De asemenea, mai multe persoane pot incerca sa cumpere aceiasi optiune de calatorie simultan. Drept urmare, ocazional, anumite tarife sau locuri nu mai sunt disponibile pana in momentul in care decideti sa efectuati rezervarea. Este foarte important sa luati o decizie cat mai repede posibil pentru a securiza rezervarea dumneavoastra.