Contactati-ne>
galeria-de-vacante-- 375
Durata Sejur  Tourism icon period  4 nopti
Destinatia      Tourism icon dest  Atena / Grecia
Data plecarii  calender  30 Dec 2018
Transport      Tourism icon car   Avion
Hotel              Tourism icon hotel  TITANIA 4*
479 Eur/persoana per sejur
 • 4 nopti cu mic dejun la HOTEL TITANIA 4* in centrul Atenei ( sau similar )
  Zbor direct compania TAROM Bucuresti – Atena – Bucuresti
  Taxele de aeroport 140 Eur/persoana (pot suferi modificari pana la data plecarii in functie de evolutia pretului petrolului)
  Transferul apt-htl-apt
  Asistenta turistica in limba romana pe toata durata programului turistic Turul panoramic al Atenei – fara biletul de intrare la Acropole
  Bonus! Asigurare Medicala si STORNO Travel Protection indiferent de varsta –cel mai complet produs personalizat inclus in pachet. Oferta speciala pentru rezervari pana la 07.12.2018.
 • Cina Festiva de Revelion la Eurpe Hall CU VIN, BERE SI RACORITOARE- supliment: 85 Eur/persoana adult si 60 Eur/copil. Se achita la inscriere!
  Cina Festiva de Revelion la OLIVE – restaurant la ultimul etaj, cu vedere la Acropole, numai pentru adulti, fara bauturi incluse: 135 Eur/persoana adult.
  Se achita la inscriere!
  Intrarile la obiectivele turistice, excursiile optionale, alte servicii decat cele mentionate in program
  Biletul de intrare la Acropole: 10 Eur/persoana
  Taxa locala de la 1 ianuarie 2018 (4 Eur/zi/camera)
  Supliment 3 cine bufet, in cadrul hotelului: 40 Eur/persoana
  Supliment camera cu balcon: 160 Eur/camera/sejur
  Transport intern la cerere.
 • Pentru reduceri copii/adult pe pat suplimentar, un sejur cu alt numar de nopti sau un alt hotel va rugam sa contactati un consultant al Galeriei de Vacante.
  Cod promotional: RO_03 Nota Preturile sunt valabile in momentul editarii / postarii acestei oferte! Locuri in limita disponibilitatii! Atentie, disponibilitatea se poate schimba in orice moment, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile! Descriere program 30.12.2018 BUCURESTI – ATENA Intalnire la Aeroportul Otopeni la ora 14:30 cu insotitorul de grup si imbarcare la cursa TAROM RO273 cu decolare din Bucuresti la ora 16:30 si aterizare la Atena la ora 18:05. Transfer la hotel. Cazare la hotel TITANIA 4*. 31.12.2018 ATENA – Tur panoramic al orasului Atena cu vizita la Acropole Mic dejun. Turul panoramic al Atenei, cu autocarul: Piata Omonia si renumita Piata a Constitutiei - Sintagma, Parlamentul, Universitatea, Academia, Biblioteca Nationala, Stadionul Olimpic, locul desfasurarii primei Olimpiade modern in anul 1896. Intrare optionala la Acropole (inclusiv muzeul) cu ghid grec vorbitor de limba romana (biletul de intrare: 10 Eur/persoana). Timp liber pentru plimbare, odihna. Cazare la hotel 4* in Atena. Seara, CINA FESTIVA DE REVELION la Eurpe Hall, in cadrul hotelului. La Multi Ani 2019! 01.01.2019 ATENA – Excursie Optionala la Cap Sounion Mic dejun. Timp liber pentru odihna si plimbare. Optional, excursie la Cap Sounion, pe traseul: Atena - Cap Sounion, locul unde Marea Egee este strajuita de ruinele Templului lui Poseidon (aprox. 45 km). Cazare la hotel 4* in Atena. 02.01.2019 ATENA – Optional, Croaziera in Golful Saronicos Mic dejun. Timp liber. Optional, daca timpul este favorabil, o spectaculoasa Croaziera de o zi in Golful Saronicos (Marea Egee), cu vizitarea insulelor Egina -oprire cu vizita optionala cu plata pe vasul de croaziera, la Manastirea Sfantului Nectarie si vizita la Templul Athenei, Insula Poros si renumita Insula Hydra, locul unde s-au filmat nenumarate filme romantice, comedii sau filme de aventuri. Cazare la hotel 4* in Atena. 03.01.2019 ATENA – Excursie optionala in Peloponez sau la Oracolul din Delfi - BUCURESTI Mic dejun. Excursie optionala, cu plecare foarte devreme dimineata, in Peloponez (Tur de Argolis), Istmul Corinth, Mycene, cu vizitarea Palatului si Mormantului Dinastiei Atrizilor, Epidavros – amfiteatrul antic cu cea mai buna acustica din lume si muzeul. A doua varianta de optionala este spre Oracolul din Delphi, la 150 km de Atena. Oracolul din Delphi a fost timp de sute de ani unul din punctele centrale ale religiei antice grece?ti si era consultat din cele mai vechi timpuri în probleme politice sau domestice, bucureandu-se de un prestigiu important în vechea lume greac?. Este locul ideal pentru a va afla viitorul la inceput de an! Pranzul este inclus. Camerele se eliberea la ora 12.00, iar depozitarea bagajelor se face in spatiul special amenajat din hotel. Transfer la aeroport, pentru imbarcare la cursa TAROM RO274 cu decolare din Atena la 18:45 si aterizare la Bucuresti Otopeni la ora 20:20.
  Oferta speciala cu locuri limitate!

Incercam sa mentimen preturile si disponibilitatile actualizate, cu toate acestea, ele se pot modifica pana la momentul rezervari.

De ce tarifele si locurile nu sunt disponibile 100%?

Tarifele pentru locurile din avion, camerele de la hotel sau alte servicii conexe se modifica foarte des. De asemenea, mai multe persoane pot incerca sa cumpere aceiasi optiune de calatorie simultan. Drept urmare, ocazional, anumite tarife sau locuri nu mai sunt disponibile pana in momentul in care decideti sa efectuati rezervarea. Este foarte important sa luati o decizie cat mai repede posibil pentru a securiza rezervarea dumneavoastra.