Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării în site, accepți modul în care folosim aceste informaţii.

Contactati-ne>
 
galeria-de-vacante-- 99
Durata Sejur  Tourism icon period  5 nopti
Destinatia      Tourism icon dest  Sunny Beach / Bulgaria
Data plecarii  calender  27 Aug 2017
Transport      Tourism icon car   La cerere
Hotel              Tourism icon hotel  Aronia Beach 4*
222 Eur/persoana per sejur
 • Cazare 5 nopti
  Regim masa all inclusive
  Taxa de statiune
  1 copil pana la 13.99 ani cazat cu 2 adulti - GRATUIT.
 • Asigurare medicala si storno - optionale dar agentia va recomanda se le incheiati Excursii optionale si intrari la obiective turistice
 • Pentru reduceri copii/adult pe pat suplimentar, un sejur cu alt numar de nopti sau un alt hotel va rugam sa contactati un consultant al Galeriei de Vacante.
  Cod prmotional: BG_03 Nota Preturile sunt valabile in momentul editarii / postarii acestei oferte! Locuri in limita disponibilitatii! Atentie, disponibilitatea se poate schimba in orice moment, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile!
  Oferta speciala cu locuri limitate!

Incercam sa mentimen preturile si disponibilitatile actualizate, cu toate acestea, ele se pot modifica pana la momentul rezervari.

De ce tarifele si locurile nu sunt disponibile 100%?

Tarifele pentru locurile din avion, camerele de la hotel sau alte servicii conexe se modifica foarte des. De asemenea, mai multe persoane pot incerca sa cumpere aceiasi optiune de calatorie simultan. Drept urmare, ocazional, anumite tarife sau locuri nu mai sunt disponibile pana in momentul in care decideti sa efectuati rezervarea. Este foarte important sa luati o decizie cat mai repede posibil pentru a securiza rezervarea dumneavoastra.