Contactati-ne>
galeria-de-vacante-- 860
Durata Sejur  Tourism icon period  3 nopti
Destinatia      Tourism icon dest  Larnaca / Cipru
Data plecarii  calender  30 Nov 2018
Transport      Tourism icon car   Avion
Hotel              Tourism icon hotel  Melpo Antia luxury Apartments 4*
235 Eur/persoana per sejur
 • Cazare 3 nopti cu tipul de masa specificat in oferta
  Bilet de avion din Bucuresti
  Taxele de aeroport
  1 bagaj de mana. BONUS: asigurare medicala
 • Asigurare storno - recomandata
  Bagaj de cala
  Transfer aeroport-hotel-aeroport
  Excursii optionale
  Alte servicii.
 • Pentru reduceri copii/adult pe pat suplimentar, un sejur cu alt numar de nopti sau un alt hotel va rugam sa contactati un consultant al Galeriei de Vacante.
  Cod promotional: BR_03 Nota Preturile sunt valabile in momentul editarii / postarii acestei oferte! Locuri in limita disponibilitatii! Atentie, disponibilitatea se poate schimba in orice moment, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile!
  Oferta speciala cu locuri limitate!

Incercam sa mentimen preturile si disponibilitatile actualizate, cu toate acestea, ele se pot modifica pana la momentul rezervari.

De ce tarifele si locurile nu sunt disponibile 100%?

Tarifele pentru locurile din avion, camerele de la hotel sau alte servicii conexe se modifica foarte des. De asemenea, mai multe persoane pot incerca sa cumpere aceiasi optiune de calatorie simultan. Drept urmare, ocazional, anumite tarife sau locuri nu mai sunt disponibile pana in momentul in care decideti sa efectuati rezervarea. Este foarte important sa luati o decizie cat mai repede posibil pentru a securiza rezervarea dumneavoastra.