Contactati-ne>

Confidentialitate

PROTECŢIA DATELOR CUCARACTERPERSONAL

Ce date cu carcater personal colecteaza Galeria de Vacante?

Pentru a accesa pagina web Galeria de Vacante, nu este nevoie sa ne furnizati niciun fel de date cu caracter personal. In masura in care doriti sa achizitionati serviciile si/sau produsele oferite de website, va putem solicita anumite informatii de identificare sau date cu caracter personal. Datele cu caracter personal (asa cum sunt definite de Legea nr. 677/2001), se refera la orice informatii care pot fi utilizate pentru a va identifica personal sau pentru a va contacta on-line sau offline. Informatiile personale sunt colectate numai cu acordul dumneavoastra (de exemplu, daca ni le oferiti cu buna stiinta printr-unul dintre formularele on-line, prin participarea la tombole si concursuri, prin inregistrare sau sign-up pe site. Tipurile de informatii colectate vor varia in functie de activitate si scopul colectarii. Informatiile personale cerute pot include: numele si prenumele, CNP, serie si numar act de identitate, data emiterii si expirarii actului de identitate/titlu de calatorie, adresa de email, adresa de domiciliu, numarul de telefon si (pentru produsele achizitionate/platite online) informatiile cardului de credit.

In ce scop sunt utilizatedatele cu caracter personal?

Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. Smart Travel Solution S.R.L. se angajeaza in fata utilizatorilor/clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane neautorizate si sa le utilizeze strict pentru desfasurarea relatiei contractuale dintre client si agentia Galeria de Vacante. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personalsi libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personalsi protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, actualizate, agentia Galeria de Vacante se obliga sa administreze in conditii de siguranta si numai in vederea realizarii scopurilor specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Datele dumneavoastra personale vor fi utilizate de catre agentia Galeria de Vacante in scopul executarii contractului pentru furnizarea de servicii turistice, pentru informarea utilizatorilor/clientilor privind situatia rezervarilor lor de pe galeriadevacante.ro, informarea utilizatorilor/ clientilor privind confirmarea, evolutia si starea rezervarilor, facturare si incasarea valorii produselor si serviciilor oferite, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselorsi serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, relatii cu clientii, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

Ce masuri de siguranta utilizeaza Galeria de Vacante pentru protejarea datelor dvs?

Agentia Galeria de Vacante se obliga sa aplice, in legatura cu datele personale ale utilizatorilor/clientilor sai măsuri tehnice şi organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal împotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificării, dezvăluirii sau accesului neautorizat, în special dacă prelucrarea respectivă comportă transmisii de date în cadrul unei reţele, precum şi împotriva oricărei alte forme de prelucrare ilegală.

Cui dezvaluie Galeria de Vacante datele dvs cu caracter personal?

Datele dumneavoastra cu caracter personal colectate de Galeria de Vacante nu vor fi divulgate niciodata unei companii terte, care intentioneaza sa le foloseasca in scopuri de marketing direct, daca dumneavoastra nu v-ati dat inmod expres consimtamantul in acest sens. Agentia Galeria de Vacante poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii, daca acest lucru este in legatura sau este necesar pentru executarea serviciilor contractate, ca de exemplu: in serviciilor de transport care contin bilete de avion, datele cu caracter personal vor fi transmise catre compania aeriana in conformitate cu regulamentele internationale, in vederea emiterii biletelor; in cazul serviciilor de cazare, datele cu caracter personal vor fi transmie unitatilor de cazare in vederea identificarii dvs. in momentul in care veti ajunge la respectiva unitate.

Partenerii Galeria de Vacante pot fi comanii din Romania, sau din afara tarii, in functie de destinatia in care urmeaza sa calatoriti. Datele cu caracter personal furnizate de Client vor fi dezvaluite persoanelor juridice, autoritatilor si institutiilor publice abilitate, la solicitarea acestora, in conformitate cu dispozitiile legale. Prin completarea datelor dvs. in formularul de inregistrare de rezervare si/sau in bonul de Comanda, declarati ca acceptati cu buna stiinta ca datele dvs. personale sa fie incluse in bazele de date ale Agentiei Galeria de Vacante (persoana juridical Smart Travel Solution SRL) , inregistrate in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal numarul 22272, si in acest sens va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate pentru de catre agentia Galeria de Vacante afiliatii si colaboratorii acesteia pentru desfasurarea si/sau derularea de catre Galeria de Vacante, afiliatii si colaboratorii acestora de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a produselorsi serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire simonitorizare a vanzarilorsi comportamentul consumatorului (acest site foloseste Cookie-uri). De asemenea, Galeria de Vacante, poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de marketing, curierat, servicii de plata / bancare, sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselorsi serviciilor noastre, asigurători, alti tur-operatori.

Care sunt drepturile dvs. cu privire la prelucrarea datelor cu carcater personal?

Prin citirea Termenilorsi Conditiilor de utilizare ale site-ului www.galeriadevacante.ro, ati fost informat cu privire la drepturile dumneavoastra astfel cum sunt prevazute de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, respectiv dreptul de informare, dreptul de accesla date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Drepturile menţionate anterior, includ in temeiul dispozitiilor art. 13-18 din Legea nr. 677/2001: a) dreptul de a obţine, la cerere şi înmod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului că datele dumneavoastră sunt prelucrate de către agentia Galeria de Vacante; b) dreptul de a vă opune în orice moment, din motive întemeiate şi legitime legate de situaţia dumneavoastră particulară, ca date cu caracter personal ce vă vizează să facă obiectul unei prelucrări, cu excepţia cazurilor în care există dispoziţii legale contrare. În caz de opoziţie justificată, prelucrarea nu va mai viza datele în cauză. c) dreptul de a vă opune, în orice moment, în mod gratuity şi fără nicio justificare, ca datele care vă vizează să fie prelucrate în scop de marketing; d) dreptul de a vă adresa justiţiei în situaţia în care aţi suferit un prejudiciu în urma prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal; e) dreptul de a înainta plângere către autoritatea de supraveghere în situaţia în care consideraţi că datele dumneavoastră nu au fost prelucrate conform legii.
Va puteti exercita aceste drepturi prin inaintarea unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa str. Piata Amzei nr. 10-22, sc. E, ap. 2, Bucuresti, sector 1, cod 010345, sau prin faxla numarul 021 3135269, sau prin email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. În cerere se va preciza daca se doreşte ca informaţiile să fie comunicate la o anumita adresa (chiarsi e-mail) sau printr-un serviciu de corespondenţă care să asigure predarea numai personal. Agentia Galeria de Vacante, prin Smart Travel Solution SRL va comunica masurile adoptate/informaţiile solicitate in termen de 15 (cincisprezece)zile de la data primirii cererii. Maimult decat atat, precizam ca orice incercare de a accesa, utiliza, modifica datele personale ale altui utilizator este strict interzisa, fiind pedepsita de lege contraventional sau penal, dupa caz. Galeria de Vacante nu promoveaza transmiterea de mesaje electronice nesolicitate (SPAM). Orice utilizator al site-ului www.galeriadevacante.ro poate solicita oricand, in mod gratuit, stergerea adresei sale de email din baza noastra de date pentru motive de marketing. In cazul platilor efectuate cu cardul, comercializarea se efectueaza prin intermediul solutiilor de plata online oferite de tertul autorizat EUROPAYMENT SERVICES SRL si PAGINIEUROPENE SRL.

COPYRIGHT

Intregul continut al site-ului www.galeriadevacante.ro, reprezinta proprietatea Smart Travel Solution SRL fiind aparat de prevederile legale relevante in materia drepturilor de autor, a drepturilor de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea in oricemod a oricaror elemente de pe site, fara acordul scris, prealabil al Smart Travel Solution SRL se pedepseste conform legislatiei romane.

Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării în site, accepți modul în care folosim aceste informaţii.