fbpx
Contactati-ne>

Filtru Circuite

Tara

Transport

Pret

galeria-de-vacante-circuit-Marele Tur al Balcanilor-321galeria-de-vacante-circuit-Marele Tur al Balcanilor-322galeria-de-vacante-circuit-Marele Tur al Balcanilor-323galeria-de-vacante-circuit-Marele Tur al Balcanilor-324galeria-de-vacante-circuit-Marele Tur al Balcanilor-325galeria-de-vacante-circuit-Marele Tur al Balcanilor-326galeria-de-vacante-circuit-Marele Tur al Balcanilor-327galeria-de-vacante-circuit-Marele Tur al Balcanilor-328galeria-de-vacante-circuit-Marele Tur al Balcanilor-329galeria-de-vacante-circuit-Marele Tur al Balcanilor-330
Durata Sejur  Tourism icon period  10 zile
Itinerariu      Tourism icon dest 
Serbia >>> Belgrad
Serbia >>> Oplenac
Serbia >>> Mokra Gora
Bosnia Hertegovina >>> Saraievo
Bosnia Hertegovina >>> Mostar
Croatia >>> Dubrovnik
Muntenegru >>> Fiordul Kotor
Muntenegru >>> Cetinje
Muntenegru >>> Podgorica
Albania >>> Tirana
Macedonia >>> Ohrid
Macedonia >>> Skopje
Bosnia Hertegovina >>> Neum

Data plecarii  calender  13.05.2020; 17.10.2020;
Transport      Tourism icon car   autocar
499 Euro/persoana per sejur
 • 7 locuri libere la plecarea 13 Mai.

  Serbia-Bosnia Hertegovina-Croatia-Muntenegru-Albania-Macedonia de Nord
  Cu autocar .

  Vizitam Belgrad, Oplenac, Mokra Gora, Saraievo, Mostar, Neum, Split, Dubrovnik, Kotor, Budva, Cetinje, Podgorica, Tirana, Ohrid, Tetovo, Skopje... (vezi programul excursiei).

  Plecari din: Bucuresti, Ploiesti, Campina, Brasov, Sibiu, Sebes, Deva, Arad, Timisoara
  Transferuri gratuite din orasele:
  • Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
  • Iasi, Tg Frumos, Roman, Bacau, Onesti
  • Rm Valcea, Pitesti

   Plecari Circuit
  13 Mai 17 Octombrie
   Mai sunt locuri libere ? 7 21
   Adult in camera dubla 499 € 499 €
   Al 3-lea adult in camera dubla pat suplimentar 479 € 469 €
   Copil 2-11,99 ani cu 2 adulti in camera 399 € 399 €
   Adult in camera single 606 € 606 €

  Servicii incluse:
  • Ghid roman insotitor
  • Transport cu autocar
  • Cazare 9 nopti cu mic dejun la Hoteluri de 3* si 4* astfel:
  - 2 nopti in Belgrad la Hotel Elegance 3* sau similar
  - 1 noapte in Saraievo la Hotel Hollywood 4* sau similar
  - 2 nopti in Neum la Hotel Sunce 3* sau similar
  - 1 noapte in Budva la Hotel Slovenska Plaza 3* sau similar
  - 1 noapte in Tirana la Hotel Te Stella Resort 4* sau similar
  - 1 noapte in Ohrid la Hotel Sileks 4* sau similar
  - 1 noapte in Skopje la Hotel Karpos 4* sau similar
  • Tururi de oras la Belgrad, Saraievo, Dubrovnik, Kotor, Cetinje, Podgorica, Tirana, Skopje, Skopje
  • Ghizi locali la Saraievo, Dubrovnik, Cetinje, Kotor, Tirana, Ohrid, Skopje
  • Vizitele si excursiile din program: Oplenac, Mokra Gora, Mostar, Ohrid, Tetovo

  Nu sunt incluse:
  • Biletele de intrare la obiectivele turistice, excursiile optionale
  • Asigurarea medicala de calatorie, asigurarea storno
  • Recomandat: supliment de 9 Cine 75 €/persoana, se achita la inscriere in agentie

 • Ziua 1 | Bucuresti–Timisoara-Belgrad
  Plecare din Bucuresti-Piata Victoriei la ora 05:00 pe ruta Bucuresti, Ploiesti, Brasov, Sibiu, Sebes, Deva, Timisoara, Belgrad. Sosire la Belgrad seara tarziu, in functie de formalitatile vamale. Cazare Hotel Elegance 3* sau similar Belgrad.

  Ziua 2 | Belgrad
  Mic dejun. Cele mai vechi artefacte din Belgrad, Capitala Serbiei, dateaza din Sec al V-lea i.e.n, orasul devenind astfel unul dintre cele mai vechi din Europa. In centrul Belgradului, locuit cu secole in urma de familiile influente din oras, poti vedea cele mai vechi si mai frumoase case. Iar de la Fortareata Kalemegdan, care acum este un parc imens si un important complex cultural si istoric, ai o priveliste fascinanta asupra imprejurimilor. „Dar cea mai mare comoara pe care o ofera cerul de deasupra Belgradului sunt apusurile.[...] sunt vaste si aprinse precum mirajele din desert. Sunt zile de-a lungul anului cand flacara soarelui care apune in campie, intre raurile de sub Belgrad, se reflecta in domul ceresc, de unde izbucneste si se revarsa peste intregul oras. Apoi, pentru cateva clipe, nuanta rosiatica a soarelui coloreaza chiar si cele mai ascunse cotloane ale Belgradului, se reflecta in fiecare fereastra, chiar si in cele ale caselor slab iluminate in mod obisnuit." Astfel povesteste scriitorul sarb Ivo Andric, un alt laureat al Premiului Nobel. Tur de oras Belgrad cu ghid local: parcul Kalemegdan cu Fortareata Belgradului situata dramatic deasupra confluentei raurilor Sava si Dunare, principala artera comerciala pietonala Kneaz Mihajlova, Piata Republicii, cea mai mare biserica ortodoxa Sf. Sava s.a. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie in cosmopolita capitala a Serbiei, sau excursie optionala in Voivodina unde vom vizita Novi Sad, ce va fi in 2021 prima Capitala Europeana a Culturii din afara UE, impreuna cu Timisoara. Tarif: 30 €/persoana, minim 20 participanti. Cazare Hotel Elegance 3* sau similar Belgrad.

  Ziua 3 | Belgrad–Oplenac-Mokra Gora-Saraievo
  Mic dejun. Pornim catre Topola unde vom vizita Biserica Sfantul Gheorghe cu maosuleoul familiei regale Karagheorghevic de la Oplenac.  Continuam spre vestul Serbiei unde vom poposi la Mokra Gora, prilej de a vizita satul construit din lemn de celebrul regizor Emir Kusturica numit Drvengrad, Mecavnik sau Kustendorf, devenit o atractie turistica a zonei. Imediat dupa aceasta vom intra in Bosnia si dupa formalitatile de frontiera vom trece prin Visegrad, orasel cunoscut datorita laureatului premiului Nobel, Ivo Andric si capodopera sa  “Podul peste raul Drina”, rau pe a carui superba vale vom continua spre Sarajevo unde vom sosi in cursul serii. Cazare Hotel Hollywood 4* sau similar Sarajevo.

  Ziua 4 | Saraievo–Mostar–Neum
  Mic dejun. Cadrul montan idilic si mostenirea culturala diversa fac din Sarajevo unul dintre cele mai interesante orase ale Europei, renumit pentru diversitatea sa religioasa si culturala, locul unor evenimente memorabile din istorie: atentatul care a declansat Primul Razboi Mondial, JO de iarna din 1984, cel mai lung asediu din istoria contemporana. Tur de oras Sarajevo cu ghid local cu autocar si pietonal in Bascarsija-vechiul bazar din Sarajevo si centrul istoric si cultural al orasului. Plecam din Sarajevo si pe incantatoare vale a raului Neretva ajungem in inima Hertegovinei la Mostar. Vom vizita partea veche a orasului, cu strazi pietruite, structuri medievale, monumente si cladiri traditionale otomane si celebrul Stari Most (Podul Vechi) complet distrus si minutios restaurat. Plecam catre tarmul Adriaticii si ajungem seara in Neum-singurul oras al Bosniei si Hertegovinei aflat pe malul marii. Cazare Hotel Sunce 3* Neum sau similar.

  Ziua 5 | Neum-Split
  Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru relaxare pe malul Marii Adriatice sau optional, Excursie la Split. Pregatiti-va sa fiti umiti de frumusetea Splitului, principalul centru cultural si economic al Dalmatiei si al doilea oras ca marime din Croatia. Vom face un tur pietonal cu ghid local in nucleul orasului vechi care este Palatul lui Diocletian, construit de imparatul roman Diocletian in urma cu 1.700 de ani, azi in patrimoniul UNESCO urmat de timp liber pentru cumparaturi, pranz intruna din numeroasele taverne locale sau pur si simplu plimbare pe Riva pentru a simti atmosfera acestui incantator oras. Intoarcere la Neum. Tarif: 45 €/persoana, minim 20 participanti. Cazare Hotel Sunce 3* Neum sau similar. (Nota: In aceasta zi nu se foloseste autocarul conform normelor A.E.T.R., excursia optionala se realizeaza cu autocar local).

  Ziua 6 | Dubrovnik-Kotor–Budva
  Mic dejun. Dimineata devreme plecam catre Dubrovnik–Perla Adriaticii. Dubrovnik astazi una dintre cele mai atractive destinatii culturale si turistice din Europa. Acest oras cu trecut glorios a fost resedinta unui stat mic, dar puternic-Republica Dubrovnik, care si-a mentinut independenta timp de 450 de ani. Aici vei descoperi Orasul Vechi, inclus in patrimoniul mondial UNESCO. Este inconjurat de ziduri groase si fortarete care s-au conservat bine peste timp. Vom face un tur de oras pietonal cu ghid local: Biserica Franciscana unde se afla cea mai veche farmacie din lume, fantana lui Onofrio, Stradun–principala artera pietonala din cetate, Biserica Sf. Vlaho, Palatul Rectorilor, Palatul Sponza, turnul cu ceas–simbol al orasului, Portul vechi si altele. De aici continuam spre Muntenegru si ne indreptam spre Kotor pe soseaua de pa maulurile Boka Kotorska, unul dintre cele mai frumoase golfuri din lume, deseori denumit "Fiordul Sudului". In anul 1979, golful a fost inclus pe lista Patrimoniului UNESCO. Vizita la Kotor cu ghid local. De aici continuam spre Budva cea mai cunoscuta statiune din Muntenegru. Cazare Hotel Slovenska Plaza 3* sau similar Budva.

  Ziua 7 | Cetinje-Podgorica–Tirana
  Mic dejun. Continuam cu Cetinje-capitala istorica a Muntenegrului. Admiram in turul pietonal cu ghid local vechea Manastire, resedinta prezidentiala, muzee si galerii. Excursia continua catre Podgorica pentru un scurt tur al capitalei muntenegrene cu Catedrala Invierii lui Hristos, cunoscuta pentru frumusetea si monumentalitatea sa, emblematicul pod Millennium peste raul Moraca s.a. Ne indreptam spre frontiera cu Albania si de acolo prin Shkoder (Scutari) oras dominat de fortareata istorica Ruzafa continuam spre Tirana–colorata, plina de viata, vibranta, dinamica si cu o viata de noapte antrenanta. Transfer la hotel. Cazare Hotel Te Stella Resort 4* sau similar Tirana.

  Ziua 8 | Tirana-Ohrid
  Mic dejun. Suntem in Tirana, Capitala Albaniei si in acelasi timp cel mai mare oras din aceasta tara. Arhitectura orasului este in mare parte reprezentata de monumentele si constructiile in stil italian si turcesc, fiind, la fel ca si pozitia geografica a orasului la mijlocul drumului dintre Istanbul si Roma, un amalgam de influente din ambele culturi. Piata Skenderberg este un imens spatiu deschis chiar in mijlocul orasului de unde se poate admira muntele Dajti. Vechiul oras gri si plictisitor s-a schimbat total in ultimii ani devenind un oras plin de viata si de culoare. Descoperim orasul intr-un tur de oras cu ghid local. Ne indreptam apoi catre Ohrid, pe un traseu ce va strabate frumoase peisaje montane. Dupa formalitatile de frontiera ne intalnim cu lacul Ohrid care impreuna cu orasul Ohrid-supranumit si Ierusalimul Balcanilor, reprezinta una din cele mai vizitate destinatii turistice din Balcani ambele fiind  in incluse in Patrimoniul UNESCO. Ohrid numit candva Ierusalimul Balcanilor, va va fermeca cu siguranta prin simplitatea sa. Centrul vechi este strajuit de „Fortareata lui Samuel”, iar in turul pietonal cu ghidul local vom intalni vestigiile impresionantului amfiteatru roman, Plaosnik cu biserica Sf. Clement si Sf.Pantelimon, catedrala bizantina de Sec XI, Sf. Sofia si cea mai fotografiata biserica din tara,  Biserica Sf. Ioan din Kaneo. De asemenea, vom face in cadrul turului de oras o scurta croaziera pe lacul Ohrid. Transfer la hotel si cazare. Cazare Hotel Sileks 4* sau similar Ohrid.

  Ziua 9 | Ohrid–Tetovo-Skopje
  Mic dejun. Excursia continua catre Skopje, capitala Macedoniei de Nord, cu un scurt popas la Tetovo, unde vom putea admira „Moscheea Colorata”. Ajungem in capitala Macedoniei-Skopje, un oras cu o cultura impresionanta, insa care si-a pastrat intacte traditiile si obiceiurile. Metropola este o imbinare armonioasa de elemente, Skopje fiind o colectie impresionanta de biserici si manastiri bizantine, structuri romane, numeroase moschei si edificii otomane. Orasul este localizat chiar pe malul Raului Vardar, intr-un cadru natural de vis care nu face decat sa confere un farmec unic capitalei macedonene. Tur de oras cu ghid local in cadrul caruia vom putea admira: Marele Bazar din vechiul cartier otoman Carsija, biserica Sv. Spas, Kameni Most (Podul de Piatra) si orasul nou cu Fantana lui Alexandru cel Mare, Casa-muzeu Maica Tereza si altele. Transfer la hotel. Cazare Hotel Karpos 4* Skopje sau similar.

  Ziua 10 | Skopje-Bucuresti
  Mic dejun. Plecare spre tara cu tranzitarea Bulgariei. Sosire seara, in functie de formalitatile vamale. Sfarsitul pachetului de servicii.

 • Rezervarea excursiei:
  • se face in scris cu un mesaj pe email la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la Interra (Bucuresti Bd Ferdinand nr 83).

  Plata excursiei:
  • se poate face integral la inscriere, sau cu avans minim 50% din pretul excursiei in termen de doua zile de la rezervare, restul cu minim 31 de zile inainte de plecare.
  • se poate achita in EURO sau in RON (la curs de vanzare banci comerciale sau curs BNR+2% din ziua platii).
  • se poate achita prin transfer bancar, cu card la POS in agentie, numerar in agentie sau numerar prin depunere intr-o agentie Raiffeisen sau BRD in conturile Interra.

  Conditii generale de renuntare-anulare a rezervarii:
  • penalizare 10% din pretul excursiei daca anularea se face cu mai mult de 60 de zile pana la plecare
  • penalizare 50% din pretul excursiei daca anularea se face intre 60-31 de zile pana la plecare
  • penalizare 100% din pretul excursiei daca anularea se face cu mai putin de 31 de zile pana la plecare
  • penalizare 100% din pretul excursiei pentru neprezentare la plecare (no-show)

  Informatii utile referitoare la transferul gratuit din tara:
  • transferul gratuit deserveste exclusiv orasele mentionate in prezentarea excursiei.
  • transferul din tara la punctele de imbarcare sau la aeroport este oferit de Agentie cu titlu gratuit. Prin urmare, acesta nu poate face subiectul unor eventuale despagubiri, inclusiv catre alti turisti din alte orase decat cele deservite, care nu beneficiaza de transfer.
  • costurile totale ale transferurilor gratuite sunt suportate de catre Tour Operatorul Interra Travel.
  • daca pasagerul care a rezervat transfer gratuit renunta ulterior la acesta, nu exista notiunea de eventuale restituiri intrucat acesta este gratuit.
  • transferul gratuit se rezerva odata cu pachetul turistic. Daca turistul nu solicita la rezervarea pachetului turistic si transfer gratuit, ulterior aceasta nu mai poate fi confirmat decat in limita locurilor disponibile, cu confirmare de la Interra Travel si cu minim 31 de zile inainte de plecare.
  • daca pasagerul cu transfer rezervat renunta la transferul de dus, transferul de retur se anuleaza automat. Acesta va putea fi asigurat doar daca vor mai fi locuri disponibile la acel moment in mijlocul de transport.
  • prezentarea la transfer se face cu minim 15 minute inainte de ora de plecare comunicata. Pasagerii care beneficiaza de transfer gratuit au obligatia de a comunica agentiei revanzatoare sau Tour Operatorului un numar de telefon mobil la care sa poata fi contactati de catre soferi in cazul unor modificari neprevazute care pot aparea in ziua transferului. Tour Operatorul nu-si asuma raspunderea pentru eventuale neprezentari la transfer ale pasagerilor, care au drept consecinta pierderea avionului de catre acestia. In acest caz, costurile suplimentare generate de un nou bilet de avion sau modificarea celui existent vor fi suportate de catre pasager.
  • transferurile gratuite sunt asigurate de catre Tour Operator cu mijloace auto din flota proprie (autoturisme, microbuze, autocare) si/sau cu mijloace auto ale companiilor de transport partenere pe rute regulate de transport pasageri. In situatia in care Tour Operatorul recurge la companiile de transport care efectueaza transport regulat de persoane pe rutele de transfer, contravaloarea biletului de transport este acoperita integral de catre Tour Operator iar pasagerii vor fi anuntati in mod corespunzator.
  • daca Tour Operatorul are de asigurat in aceeasi zi transferuri gratuite pe aceeasi ruta si din aceleasi orase pentru doua sau mai multe excursii cu plecare sau sosire in aceeasi zi, se va organiza un singur transfer cumulat pentru toti pasagerii din excursiile respective. In acest caz, pot aparea timpi de asteptare de 1 pana la 3 ore. In acest caz, pasagerii vor fi anuntati si trebuie sa confirme daca doresc sa beneficieze de transferul cumulat sau renunta la transfer.
  • Tour Operatorul nu isi asuma raspunderea in situatia putin probabila a aparitiei unor evenimente neprevazute (blocarea traficului rutier, inzapezirea drumurilor, inundatii, accidente rutiere, etc) care pot duce la intarzierea transferului si pierderea zborului.
  • turistii au obligatia de a mentine curatenia in mijlocul de transport pe tot parcursul transferului. In mijlocul de transport nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare. Transferurile din provincie se asigura in conformitate cu reglementarile legale in vigoare cu privire la transportul de persoane si cu respectarea timpilor de condus ai soferilor. Din acest considerent, soferii vor face pauzele de odihna impuse de lege in vederea asigurarii unui transport in conditii de siguranta.

  Documente de calatorie:
  Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta. Cetatenii romani pot calatori in statele membre ale Uniunii Europene, Spatiului Schengen si Spatiului Economic European cu cartea de identitate sau pasaportul in curs de valabilitate. Pentru a verifica lista statelor care permit intrarea pe baza cartii de identitate, lista statelor membre U.E., Schengen si Spatiul Economic Eurpoean, va rugam sa consultati site-ul Politiei de Frontierawww.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions  Accesul cu cartea de identitate mai este permis in urmatoarele state: Macedonia (90 zile), Muntenegru(30 zile), Serbia (90 zile), Norvegia (daca cartea de identitate romaneasca valabila este emisa dupa anul 2009, in care este specificata cetatenia romana. Cartile de identitate romanesti emise inainte de anul 2009 nu sunt recunoscute ca documente de calatorie in Norvegia) Pentru toate celelalte state din afara Uniunii Europene si pentru acele state pentru care cetatenii romani nu au nevoie de viza de intrare, accesul se face pe baza pasaportului valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Pentru a consulta lista statelor pentru care nu este necesara viza de intrare accesati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions  Pentru tarile in care cetatenii romani au nevoie de viza de intrare, este necesar pasaportul valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Anumite state nu permit accesul ca pasaport temporar sau nu aplica vize pe pasaport temporare, de aceea va rugam sa consultati serviciul consular al tarii in care intentionati sa faceti deplasarea sau solicitati acest lucru agentului dvs. de turism.In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi carti de identitate. Copiii care nu au carte de identitate, vor trebui inscrisi pe pasaportul unuia dintre parinti. In acest caz, parintii care au copiii trecuti in pasaportul lor, vor calatori obligatoriu cu Pasaportul. Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul statului respectiv. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului unei tari de catre autoritatile de frontiera din statul respectiv. In aceste cazuri, turistului nu i se mai restituie contravalorea excursiei. 

  Foarte Important !  Documente necesare pentru minori
  Pentru minorii care calatoresc insotiti de un singur parinte, este necesar acordul celuilalt parinte  exprimat printr-o declaratie autentificata la notariat. Daca celalalt parinte a decedat, este necesara o copie dupa actul de deces. Pentru minorii care au un singur parinte declarat in certificatul de nastere, este necesara o copie a acestui certificat. Pentru minorii care calatoresc insotiti de un singur parinte si acesta este divortat, este necesara hotararea judecatoreasca definitiva prin care i-a(u) fost incredintat(ti) minorul(ii) si copie dupa actul de divort. Daca hotararea judecatoreasca nu este definitiva, este necesar acordul celuilalt parinte exprimat printr-o declaratie autentificata la notariat. Pentru minorii care calatoresc fara parinti si au fost incredintati unei terte persoane, este necesar acordul ambilor parinti exprimat printr-o declaratie autentificata la notariat precum si cazier juridic pentru persoana care ii insoteste. Atentie ! Daca nu va incadrati in niciuna dintre prevederile de mai sus, va rugam sa consultati site-ul politiei de frontiera: www.politiadefrontiera.ro si sa va asigurati ca intruniti conditiile prevazute de articolul 2 alin. 2 din Legea nr. 248/2005 cu modificarile ulterioare, apeland politia de frontiera la nr. de telefon 021.9590.

  Cazare si programul excursiei:
  Clasificarea hotelurilor din program este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania. Hotelurile nominalizate in program pot suferi modificari pana la data plecarii, in functie de conditiile specifice care pot aparea intre momentul publicarii programului si data plecarii. Daca aceste schimbari sunt impuse de furnizorul local, intotdeauna se vor oferi hoteluri similare ca locatie/confort. Majoritatea hotelurilor nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc. Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor. Situatia de partaj in camera dubla este atunci cand o persoana doreste sa participe la o excursie singura, dar nu in camera single, ci cu alta persoana, necunoscuta, de acelasi sex, intr-o camera dubla pentru doua persoane. In aceasta situatie persoana in cauza solicita Tour Operatorului o rezervare partaj in camera dubla, sub rezerva ca Tour Operatorul va gasi, in timp util, a doua persoana dispusa sa participe la excursie partaj in camera dubla. Daca nu se va gasi a doua persoana, prima persoana se poate retrage, sau va achita suplimentul de camera single pentru a putea participa la excursie. Tour Operatorul nu este raspunzator de achitarea suplimentului de camera single. Insotitorul de grup poate efectua modificari programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor efectuandu-l astfel in totalitate.

  Informatii utile referitoare la transportul cu autocarul:
  Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare cu minim 20 minute inainte de ora inscrisa pe voucher pentru plecare sau transfer. Locurile in autocar au fost prealocate la momentul rezervarii, pasagerii au obligatia sa ocupe doar locul inscris pe prezentul voucher. Turistii au obligatia de a mentine curatenia in autocar pe tot parcursul excursiei. In autocar nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare. Buzunarul de plasa din fata scaunului dumneavoastra este destinat pastrarii de pliante, brosuri sau harti. Va rugam sa nu pastrati aici sticle de plastic sau obiecte voluminoase. Sticlele de plastic, bagajele de mana sau alte obiecte voluminoase se depoziteaza in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor.