Contactati-ne>

Filtru Circuite

Tara

Transport

Pret

galeria-de-vacante-circuit-Italia Marele Tour-111galeria-de-vacante-circuit-Italia Marele Tour-112galeria-de-vacante-circuit-Italia Marele Tour-113galeria-de-vacante-circuit-Italia Marele Tour-114galeria-de-vacante-circuit-Italia Marele Tour-115galeria-de-vacante-circuit-Italia Marele Tour-116galeria-de-vacante-circuit-Italia Marele Tour-117galeria-de-vacante-circuit-Italia Marele Tour-118galeria-de-vacante-circuit-Italia Marele Tour-119galeria-de-vacante-circuit-Italia Marele Tour-120
Durata Sejur  Tourism icon period  12 zile
Itinerariu      Tourism icon dest 
Italia >>> Roma
Ungaria >>> Budapesta
Austria >>> Viena
Austria >>> Salzburg
Italia >>> Verona
Italia >>> Milano
Italia >>> Pisa
Italia >>> Florenta
Italia >>> Assisi
Italia >>> Siena
Vatican >>> Vatican
Italia >>> Venetia
Italia >>> San Gimignano

Data plecarii  calender  24.10.2019;
Transport      Tourism icon car   autocar
599 Euro/persoana per sejur
 • 19 locuri libere la plecarea 24 Octombrie.

  Cu autocar nou.

  Vizitam Viena, Salzburg, Dolomitii Italieni, Verona, Milano, Pisa, Florenta, San Gimignano, Assisi, Siena, Roma, Vatican, Napoli, Insula Capri, Tivoli, Venetia, Budapesta... (vezi programul excursiei).

  -

  Plecari din: Bucuresti, Ploiesti, Campina, Brasov, Sibiu, Sebes, Deva, Arad, Timisoara
  Transferuri gratuite din orasele:
  • Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
  • Iasi, Tg Frumos, Roman, Bacau, Onesti
  • Rm Valcea, Pitesti

   Plecari Circuit
  1 Iunie 24 Octombrie
   Mai sunt locuri libere ? epuizat 19
   Adult in camera dubla 599 € 599 €
   Al 3-lea adult in camera dubla pat suplimentar 578 €  578 €
   Copil 2-11,99 ani cu 2 adulti in camera 429 € 429 €
   Adult in camera single 821 € 821 €

  Servicii incluse:
  • Ghid roman insotitor
  • Transport cu autocar nou
  • Cazare 11 nopti cu mic dejun la hoteluri de 4* si 3* astfel:
  - 1 noapte in Gyor la Hotel Raba 3* sau similar
  - 1 noapte in Salzburg la Hotel Austria Trend Mitte 3* sau similar
  - 1 noapte in zona Milano la Hotel Best Western Goldenmile 4* sau similar
  - 2 nopti in Florenta la Hotel Raffaelo 3* sau similar
  - 4 nopti in Roma la Hotel Roma Tor Vergata 4* sau similar
  - 1 noapte in zona Padova-Mestre la Hotel de 3*
  - 1 noapte in Budapesta la Hotel Mercure Buda 4* sau similar
  • Tururi si vizite la Budapesta, Viena, Salzburg, Verona, Milano, Pisa, Assisi, Siena, Roma, Venetia
  • Tur de oras Florenta cu ghid local
  • Tur de oras Roma cu ghid local
  • Taxe de autostrazi si parcari incluse

  Nu sunt incluse:
  • Taxele de intrare in orase (check-point) la Verona, Pisa, Florenta, Assisi, Siena, Roma, Venetia: 30 €/persoana (supliment obligatoriu, se achita a inscriere)
  • Taxe de oras la Florenta (4 €/persoana/noapte), Roma (6 €/persoana/noapte) si acolo unde se mai aplica, se achita individual la receptia fiecarui hotel
  • Biletele de intrare la obiectivele turistice din program
  • Excursiile si programele optionale
  • Asigurare medicala de calatorie, asigurare storno

 • Ziua 1 | Bucuresti–Budapesta-Gyor

  Plecare din Bucuresti-Piata Victoriei la ora 05:00 pe ruta Bucuresti, Ploiesti, Brasov, Sibiu, Sebes, Deva, Arad, Timisoara, Budapesta, Gyor. Sosire la Gyor in cursul serii, in functie de conditiile de trafic. Cazare la Hotel Raba 3* sau similar Gyor.

  Ziua 2 | Gyor–Viena-Salzburg

  Mic dejun. Excursia continua spre Viena. Tur de oras Viena: Splendorile celebrului Ring Vienez: Opera de Stat, MAK, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul National de Istorie, Palatul Hofburg, Parlamentul, Primaria si Burgtheater. Apoi plimbare pe jos in centru istoric: Criptele Imperiale, Cimitirul Habsburgilor, Palatul Hofburg, Catedrala Sf.Stefan. Excursia continua spre orasul natal al lui Mozart–Salzburg, Tur de oras impreuna cu insotitorul de grup: Palatul Residenz, Piata Catedralei si faimosul Dom din Salzburg, Aleea Getreidegasse, cea mai importanta artera comerciala cu magazine luxoase dar si cladiri cu o arhitectura deosebita, tot aici aflandu-se si casa natala a lui Mozart. Cazare Hotel Austria Trend Mitte 3* (plecarea 28.03), Hotel Amadeo Schaffenrath 3* (plecari 01.06, 24.10) sau similare.

  Ziua 3 | Salzburg-Dolomitii Italieni–Verona–Milano

  Mic dejun. Continuam excursia traversand un peisaj de poveste prin Dolomitii Italieni, un lant muntos deosebit format dintr-o roca speciala-dolomia. Desi roca a mai fost descoperita si in alte locuri din lume, doar aici o putem gasi sub forma acestor masivi enormi. Ajungem in Verona, supranumit si Orasul Indragostitilor, datorita faimoaselor personaje dramatice Romeo si Julieta. Tur de oras Verona: Palazzo Capuleti, Amfiteatrul Roman, Domul, Basilica San Zeno Maggiore (protectorul orasului). Plecare spre Milano si cazare la Hotel Best Western Goldenmile 4* (plecarea 28.03), Hotel The Hub Milan 4* (plecari 01.06, 24.10) zona Milano sau similare.

  Ziua 4 | Milano–Pisa-Florenta/Prato

  Mic dejun. Tur de oras Milano: Castelul Sforzesco, Domul din Milano, Galeriile Vittorio Emanuele, Celebra Opera "Scala”. Excursia continua catre Pisa pentru a admira celebrul turn inclinat. Popas pentru vizitare, dupa care ne indreptam catre Florenta Capitala Toscanei si leaganul Renasterii, orasul lui David a lui Michelangelo si al Nasterii Venerei de Boticelli. Aici s-a format Limba Italiana, iar literatura a prins viata odata cu marele poet Dante. Tot aici au domnit stralucitorii principi de Medici: Lorenzo Magnificul, care a incurajat un adolescent pe nume Michelangelo sa foloseasca dalta si Cosimo II care l-a protejat pe Galilei de inchizitie. Cazare Hotel Raffaelo 3* Florenta (plecarea 28.03), Hotel President Prato 3* (plecari 01.06, 24.10) situat in Prato-zona Florenta.

  Ziua 5 | Florenta–San Gimignano

  Mic dejun. Tur de oras Florenta cu ghid local in care vizitam: Catedrala Santa Maria del Fiore, Baptisteriul, Campanila lui Giotto, Piazza della Signoria, Palazzo Vecchio, Bargello, Loggia, Galeriile Uffizi, Ponte Vecchio, Palazzo Pitti. Timp liber la dispozitie pentru cumparaturi sau optional, excursie de ½ zi la San Gimignano, un pitoresc oras medieval cunoscut de asemenea si sub denumirea de Orasul Turnurilor Frumoase. San Gimignano este renumit pentru arhitctura sa medievala, unica datorita conservarii a aproximativ o duzină de turnuri fortificate care ofera un orizont de neuitat. Intoarcere la Florenta in cursul serii. Cazare Hotel Raffaelo 3* Florenta (plecarea 28.03), Hotel President Prato 3* (plecari 01.06, 24.10) situat in Prato-zona Florenta.

  Ziua 6 | Florenta–Assisi–Siena-Roma

  Mic dejun. Excursia continua spre Roma. In drum vom vizita orasul sfant Assisi, unde vom face un popas la Bazilica St Francisc–loc incarcat de traditie, religie si istorie, renumit loc de pelerinaj pentru credinciosi, apoi Siena unde vom vizita cele mai reprezentative obiective, Domul si Piazza del Campo. Sosire la Roma in cursul serii. Cazare Hotel Roma Tor Vergata 4* (plecarea 28.03), Hotel Quality Rouge et Noir 4* (plecari 01.06, 24.10) sau similare.

  Ziua 7 | Roma-Vatican

  Mic dejun. Tur de oras Roma cu ghid local: Piazza Barberini, minunatele fantani ale Romei, Biserica Santa Maria Maggiore, Via Labicana, Collosseum (exterior), Forurile Imperiale (exterior), Piazza Venezia, Teatro Marcello, Circo Massimo, Palatino (exterior), Colle Oppio. Dupa turul de oras, optional, vizita la Vatican cu ghid local–cel mai mic stat independent din lume. In Muzeul Vaticanului puteti admira colectii de antichitati, sculpturi si fascinantele galerii de tapiterii. Nu in ultimul rand, celebra Capela Sixtina pictata de Michelangelo si Bazilica San Pietro–cea mai mare biserica catolica din lume unde puteti admira celebra capodopera "Pieta” de Michelangelo. Dupa-amiaza, timp liber pentru shopping. Capitala cosmpolita si prospera de peste 2.000 de ani, Roma ofera un amestec multi-etnic, care este atat atractiv cat si exploziv! Roma gazduieste o gama larga de oportunitati de shopping, unele dintre cele mai renumite zone de cumparaturi in Roma sunt: Via dei Condotti cea mai exclusivista strada de shopping, Piazza di Spagna, Via del Corso. Cazare Hotel Roma Tor Vergata 4* (plecarea 28.03), Hotel Quality Rouge et Noir 4* (plecari 01.06, 24.10) sau similare. 

  Ziua 8 | Roma-Napoli si Insula Capri

  Mic dejun. Optional, excursie de 1 zi la Napoli si Insula Capri. Napoli este cel mai mare oras din sudul Italiei, vestit printre altele si pentru delicioasa pizza napoletana. Se viziteaza orasul de la poalele muntelui Vezuviu in cadrul unui scurt tur panoramic din autocar. Continuam cu minunata Insula Capri. Imparati si suverani, seici si nobili, romancieri si dive, poeti si pictori, toti au fost sedusi de magia insulei, de frumusetea sa infinita si de istoria fascinanta. Rasarind din mare chiar la capatul Peninsulei Sorrentina, insula Capri a fost dintotdeauna cea mai ravnita si glamuroasa destinatie. Locul de joaca preferat al celor bogati si faimosi inca din vremurile romanilor, Augustus considerand peisajul uluitor drept antidotul perfect pentru “stresul de la birou” caracterizand insula printr-un epitet concludent “Orasul Dulcei Leneveli”. Tiberius a mutat pana si capitala imperiala aici si a transformat insula intr-un magnific teatru ce gazduia desfatarile sale “regale”. La inceputul anilor 1900 numele insulei devenise sinonim cu bogatasii si elita artistica. Aceastea au fost vremurile cand a fost “descoperita” Grotta Azzura (Grota Albastra), adaugandu-se astfel la lista lunga de locuri incredibil de frumoase ale insulei. Intoarcere la Roma. Cazare Hotel Roma Tor Vergata 4* (plecarea 28.03), Hotel Quality Rouge et Noir 4* (plecari 01.06, 24.10) sau similare. 

  Ziua 9 | Roma-Tivoli

  Mic dejun. Optional, excursie la Tivoli si Vila D Este. Aici vom vizita celebrele gradini de la Vila D’Este-unde cele o suta de fantani din care se inalta statui născute-n piatra racoresc ziua calea trecatorului, iar noaptea mistuie intunericul cu galbenul feeric al jocului de lumini. Intoarcere in Roma. Puteti sa va petreceti dupa-amiaza in cartierul Trastevere, un cartier medieval pitoresc, caracterizat printr-o atmosfera boema. Stradutele inguste, casele impodobite cu ghivece cu flori atarnande, se impletesc cu cafenele, magazine, baruri si restaurante. Cazare la Hotel Roma Tor Vergata 4* (plecarea 28.03), Hotel Quality Rouge et Noir 4* (plecari 01.06, 24.10) sau similare.

  Ziua 10 | Roma-Venetia

  Mic dejun (la pachet). Dimineata devreme excursia continua spre Venetia-Orasul Apelor unde veti putea admira: Piata San Marco cu Basilica San Marco, Palatul Dogilor, Puntea Suspinelor, Podul Rialto. Ne indreptam apoi spre cazare catre zona Padova-Mestre. Cazare la Hotel de 3*.

  Ziua 11 | Padova/Mestre–Budapesta

  Mic dejun. Dimineata devreme excursia continua spre Ungaria si ajungem la Budapesta in cursul serii. In drum spre hotel vom face un scurt tur de oras panoramic in Budapesta. Seara, optional, croaziera cu cina romantica pe Dunare: welcome drink, 2 preparate calde, preparate reci si salate, bauturi: 1 sticla de vin la 4 persoane, apa minerala si racoritoare. Cazare la Hotel Mercure Buda 4* Budapesta sau similar.

  Ziua 12 | Budapesta–Bucuresti

  Mic dejun. Plecare spre tara. Sosire seara, tarziu, in functie de conditiile de trafic. Sfarsitul pachetului de servicii.

 • Tarife valabile pentru minim 30 de participanti:

  Vizitarea Vaticanului-Atentie: rezervarea se face doar din tara la inscriere.

  Tarif: 38 €/persoana si include: bilet de intrare, taxa rezervare grup, inchiriere audio casti, ghid local, ghid insotitor.

  San Gimignano:

  Tarif: 25 €/persoana si include: transport autocar, ghid insotitor.

  Tivoli si Vila D’Este:

  Tarif: 35 €/persoana si include: transport autocar, ghid local, biletul de intrare, ghid insotitor.

  Napoli si Insula Capri:

  Tarif: 100 €/persoana si include: transport autocar, bilet de vapor Napoli – Capri - Napoli, vizita in Capri si Ana Capri cu ghid local, scurt tur panoramic Napoli.

  Croaziera si cina romantica pe Dunare cu Tur Budapesta by night de pe vas:

  Tarif: 35 €/persoana si include: welcome drink, bufet cu 2 preparate calde: sarmalute si gulas, preparate reci si salate, 1 sticla de vin la 4 pers, apa minerala si racoritoare, ghid local, transfer.

 • Rezervarea excursiei:
  • se face in scris cu un mesaj pe email la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la Interra (Bucuresti Bd Ferdinand nr 83).

  Plata excursiei:
  • se poate face integral la inscriere, sau cu avans minim 50% din pretul excursiei in termen de doua zile de la rezervare, restul cu minim 31 de zile inainte de plecare.
  • se poate achita in EURO sau in RON (la curs de vanzare banci comerciale sau curs BNR+2% din ziua platii).
  • se poate achita prin transfer bancar, cu card la POS in agentie, numerar in agentie sau numerar prin depunere intr-o agentie Raiffeisen sau BRD in conturile Interra.

  Conditii generale de renuntare-anulare a rezervarii:
  • penalizare 10% din pretul excursiei daca anularea se face cu mai mult de 60 de zile pana la plecare
  • penalizare 50% din pretul excursiei daca anularea se face intre 60-31 de zile pana la plecare
  • penalizare 100% din pretul excursiei daca anularea se face cu mai putin de 31 de zile pana la plecare
  • penalizare 100% din pretul excursiei pentru neprezentare la plecare (no-show)

  Informatii utile referitoare la transferul gratuit din tara:

  • transferul gratuit deserveste exclusiv orasele mentionate in prezentarea excursiei.
  • transferul din tara la punctele de imbarcare sau la aeroport este oferit de Agentie cu titlu gratuit. Prin urmare, acesta nu poate face subiectul unor eventuale despagubiri, inclusiv catre alti turisti din alte orase decat cele deservite, care nu beneficiaza de transfer.
  • costurile totale ale transferurilor gratuite sunt suportate de catre Tour Operatorul Interra Travel.
  • daca pasagerul care a rezervat transfer gratuit renunta ulterior la acesta, nu exista notiunea de eventuale restituiri intrucat acesta este gratuit.
  • transferul gratuit se rezerva odata cu pachetul turistic. Daca turistul nu solicita la rezervarea pachetului turistic si transfer gratuit, ulterior aceasta nu mai poate fi confirmat decat in limita locurilor disponibile, cu confirmare de la Interra Travel si cu minim 31 de zile inainte de plecare.
  • daca pasagerul cu transfer rezervat renunta la transferul de dus, transferul de retur se anuleaza automat. Acesta va putea fi asigurat doar daca vor mai fi locuri disponibile la acel moment in mijlocul de transport.
  • prezentarea la transfer se face cu minim 15 minute inainte de ora de plecare comunicata. Pasagerii care beneficiaza de transfer gratuit au obligatia de a comunica agentiei revanzatoare sau Tour Operatorului un numar de telefon mobil la care sa poata fi contactati de catre soferi in cazul unor modificari neprevazute care pot aparea in ziua transferului. Tour Operatorul nu-si asuma raspunderea pentru eventuale neprezentari la transfer ale pasagerilor, care au drept consecinta pierderea avionului de catre acestia. In acest caz, costurile suplimentare generate de un nou bilet de avion sau modificarea celui existent vor fi suportate de catre pasager.
  • transferurile gratuite sunt asigurate de catre Tour Operator cu mijloace auto din flota proprie (autoturisme, microbuze, autocare) si/sau cu mijloace auto ale companiilor de transport partenere pe rute regulate de transport pasageri. In situatia in care Tour Operatorul recurge la companiile de transport care efectueaza transport regulat de persoane pe rutele de transfer, contravaloarea biletului de transport este acoperita integral de catre Tour Operator iar pasagerii vor fi anuntati in mod corespunzator.
  • daca Tour Operatorul are de asigurat in aceeasi zi transferuri gratuite pe aceeasi ruta si din aceleasi orase pentru doua sau mai multe excursii cu plecare sau sosire in aceeasi zi, se va organiza un singur transfer cumulat pentru toti pasagerii din excursiile respective. In acest caz, pot aparea timpi de asteptare de 1 pana la 3 ore. In acest caz, pasagerii vor fi anuntati si trebuie sa confirme daca doresc sa beneficieze de transferul cumulat sau renunta la transfer.
  • Tour Operatorul nu isi asuma raspunderea in situatia putin probabila a aparitiei unor evenimente neprevazute (blocarea traficului rutier, inzapezirea drumurilor, inundatii, accidente rutiere, etc) care pot duce la intarzierea transferului si pierderea zborului.
  • turistii au obligatia de a mentine curatenia in mijlocul de transport pe tot parcursul transferului. In mijlocul de transport nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare. Transferurile din provincie se asigura in conformitate cu reglementarile legale in vigoare cu privire la transportul de persoane si cu respectarea timpilor de condus ai soferilor. Din acest considerent, soferii vor face pauzele de odihna impuse de lege in vederea asigurarii unui transport in conditii de siguranta.

  Documente de calatorie:

  Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta. Cetatenii romani pot calatori in statele membre ale Uniunii Europene, Spatiului Schengen si Spatiului Economic European cu cartea de identitate sau pasaportul in curs de valabilitate. Pentru a verifica lista statelor care permit intrarea pe baza cartii de identitate, lista statelor membre U.E., Schengen si Spatiul Economic Eurpoean, va rugam sa consultati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions  Accesul cu cartea de identitate mai este permis in urmatoarele state: Macedonia (90 zile), Muntenegru(30 zile), Serbia (90 zile), Norvegia (daca cartea de identitate romaneasca valabila este emisa dupa anul 2009, in care este specificata cetatenia romana. Cartile de identitate romanesti emise inainte de anul 2009 nu sunt recunoscute ca documente de calatorie in Norvegia) Pentru toate celelalte state din afara Uniunii Europene si pentru acele state pentru care cetatenii romani nu au nevoie de viza de intrare, accesul se face pe baza pasaportului valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Pentru a consulta lista statelor pentru care nu este necesara viza de intrare accesati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions  Pentru tarile in care cetatenii romani au nevoie de viza de intrare, este necesar pasaportul valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Anumite state nu permit accesul ca pasaport temporar sau nu aplica vize pe pasaport temporare, de aceea va rugam sa consultati serviciul consular al tarii in care intentionati sa faceti deplasarea sau solicitati acest lucru agentului dvs. de turism.In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi carti de identitate. Copiii care nu au carte de identitate, vor trebui inscrisi pe pasaportul unuia dintre parinti. In acest caz, parintii care au copiii trecuti in pasaportul lor, vor calatori obligatoriu cu Pasaportul. Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul statului respectiv. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului unei tari de catre autoritatile de frontiera din statul respectiv. In aceste cazuri, turistului nu i se mai restituie contravalorea excursiei.

  Cazare si programul excursiei:

  Clasificarea hotelurilor din program este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania. Hotelurile nominalizate in program pot suferi modificari pana la data plecarii, in functie de conditiile specifice care pot aparea intre momentul publicarii programului si data plecarii. Daca aceste schimbari sunt impuse de furnizorul local, intotdeauna se vor oferi hoteluri similare ca locatie/confort. Majoritatea hotelurilor nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc. Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor. Situatia de partaj in camera dubla este atunci cand o persoana doreste sa participe la o excursie singura, dar nu in camera single, ci cu alta persoana, necunoscuta, de acelasi sex, intr-o camera dubla pentru doua persoane. In aceasta situatie persoana in cauza solicita Tour Operatorului o rezervare partaj in camera dubla, sub rezerva ca Tour Operatorul va gasi, in timp util, a doua persoana dispusa sa participe la excursie partaj in camera dubla. Daca nu se va gasi a doua persoana, prima persoana se poate retrage, sau va achita suplimentul de camera single pentru a putea participa la excursie. Tour Operatorul nu este raspunzator de achitarea suplimentului de camera single. Insotitorul de grup poate efectua modificari programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor efectuandu-l astfel in totalitate.

  Informatii utile referitoare la transportul cu autocarul:

  Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare cu minim 20 minute inainte de ora inscrisa pe voucher pentru plecare sau transfer. Locurile in autocar au fost prealocate la momentul rezervarii, pasagerii au obligatia sa ocupe doar locul inscris pe prezentul voucher. Turistii au obligatia de a mentine curatenia in autocar pe tot parcursul excursiei. In autocar nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare. Buzunarul de plasa din fata scaunului dumneavoastra este destinat pastrarii de pliante, brosuri sau harti. Va rugam sa nu pastrati aici sticle de plastic sau obiecte voluminoase. Sticlele de plastic, bagajele de mana sau alte obiecte voluminoase se depoziteaza in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor.