Contactati-ne>
galeria-de-vacante-- 37
Durata Sejur  Tourism icon period  7 nopti
Destinatia      Tourism icon dest  Sharm El Sheikh / Egipt
Data plecarii  calender  07 Apr 2018
Transport      Tourism icon car   Avion
Hotel              Tourism icon hotel  NOVOTEL SHARM EL SHEIKH PALM RESORT 5*
755 Eur/persoana per sejur
 • Cazare 7 nopti
  Regim masa all inclusive
  Bilet de avion cu plecare din Bucuresti
  taxe de aeroport incluse
  1 bagaj de cala
  1 bagaj de mana
  Catering pe timpul zborului
  Transfer aeroport-hotel-aeroport
  Asistenta turistica
  BONUS: Asigurare medicala si storno
  Tansfer GRATUIT pana la aeroport din Brasov, Sinaia, Comarnic, Ploiesti, Constanta, Braila, Galati, Tecuci, Iasi, Romanm, Bacau, Focsani, Buzau, Sibiu, Pitesti, Ramnicu Valcea
  Oferta speciala valabila pana la 14.03.2018.
 • Excursii optionale si intrari la obiective turistice
  Taxa de viza aprox 27 Eur/pers - se va achita optional la destinatie.
 • Pentru reduceri copii/adult pe pat suplimentar, un sejur cu alt numar de nopti sau un alt hotel va rugam sa contactati un consultant al Galeriei de Vacante.
  Cod prmotional: Nota Preturile sunt valabile in momentul editarii / postarii acestei oferte! Tarifele pentru locurile din avion, camerele de la hotel sau alte servicii conexe se modifica foarte des. De asemenea, mai multe persoane pot incerca sa cumpere aceiasi optiune de calatorie simultan. Drept urmare, ocazional, anumite tarife sau locuri nu mai sunt disponibile pana in momentul in care decideti sa efectuati rezervarea. Este foarte important sa luati o decizie cat mai repede posibil pentru a securiza rezervarea dumneavoastra. IMPORTANT!!! Conditii bagaj cursa charter Bucuresti/Cluj-Napoca - Hurghada. Va rugam sa luati la cunostinta urmatoarele informatii referitoare la conditiile de bagaj pentru destinatia Hurghada, plecari din Bucuresti si Cluj-Napoca. - adultii si copiii cu varsta cuprinsa intre 0 si 12 ani au dreptul la 2 piese de bagaj de mana de 10 respectiv max. 12 kg/persoana (dimensiuni maxime: 55cmX40cmX20cm). Nu se accepta bagaje de cala. - in cazul in care pentru infant se aduce un carucior, alcatuit din una sau mai multe piese, acesta (separat sau impreuna cu un alt bagaj de mana pentru infant) nu trebuie sa depaseasca greutatea maxima admisa de 22 kg. - nu sunt permise in bagajul de mana sau asupra calatorilor baterii din litiu, de rezerva sau care apartin unui dispozitiv electronic si pot fi detasate. Bagajele se vor preda la check-in la dus la aeroportul din Otopeni sau Cluj-Napoca insa la retur la aeroportul din Hurghada se vor transporta de catre pasageri pana la scara avionului. Bagajele vor fi aduse la bordul aeronavei de catre pasageri, ca bagaje de mana. In cazul in care exista bagaje care nu pot fi depozitate in siguranta in interiorul cabinei, acestea vor fi preluate de catre personalul Blue Air, etichetate si depozitate in calele de bagaje ale aeronavei. Atentie! Turistii sunt obligati sa ia la cunostinta Conditiile de transport bagaje de mana, care se gasesc aici. Se accepta doar 2 piese/turist in limita specificata! Bagajul/persoana nu poate depasi limita de kg precizata!
  Oferta speciala cu locuri limitate!

Incercam sa mentimen preturile si disponibilitatile actualizate, cu toate acestea, ele se pot modifica pana la momentul rezervari.

De ce tarifele si locurile nu sunt disponibile 100%?

Tarifele pentru locurile din avion, camerele de la hotel sau alte servicii conexe se modifica foarte des. De asemenea, mai multe persoane pot incerca sa cumpere aceiasi optiune de calatorie simultan. Drept urmare, ocazional, anumite tarife sau locuri nu mai sunt disponibile pana in momentul in care decideti sa efectuati rezervarea. Este foarte important sa luati o decizie cat mai repede posibil pentru a securiza rezervarea dumneavoastra.

Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării în site, accepți modul în care folosim aceste informaţii.