Contactati-ne>
galeria-de-vacante-- 153
Durata Sejur  Tourism icon period  4 nopti
Destinatia      Tourism icon dest  Nisipurile De Aur / Bulgaria
Data plecarii  calender  06 Apr 2018
Transport      Tourism icon car   La cerere
Hotel              Tourism icon hotel  Kaliakra Palace 4*
164 Eur/persoana per sejur
 • Cazare 4 nopti
  Regim masa all inclusive
  Taxa de statiune
  Pranz festiv de Paste
  Acces la piscina interioara incalzita
  Oferta speciala valabila pana la 31.03.2018.
 • Asigurare medicala si storno - optionale dar agentia va recomanda se le incheiati Excursii optionale si intrari la obiective turistice
 • Pentru reduceri copii/adult pe pat suplimentar, un sejur cu alt numar de nopti sau un alt hotel va rugam sa contactati un consultant al Galeriei de Vacante.
  Cod prmotional: BG-03 Nota Preturile sunt valabile in momentul editarii / postarii acestei oferte! Tarifele pentru locurile din avion, camerele de la hotel sau alte servicii conexe se modifica foarte des. De asemenea, mai multe persoane pot incerca sa cumpere aceiasi optiune de calatorie simultan. Drept urmare, ocazional, anumite tarife sau locuri nu mai sunt disponibile pana in momentul in care decideti sa efectuati rezervarea. Este foarte important sa luati o decizie cat mai repede posibil pentru a securiza rezervarea dumneavoastra.
  Oferta speciala cu locuri limitate!

Incercam sa mentimen preturile si disponibilitatile actualizate, cu toate acestea, ele se pot modifica pana la momentul rezervari.

De ce tarifele si locurile nu sunt disponibile 100%?

Tarifele pentru locurile din avion, camerele de la hotel sau alte servicii conexe se modifica foarte des. De asemenea, mai multe persoane pot incerca sa cumpere aceiasi optiune de calatorie simultan. Drept urmare, ocazional, anumite tarife sau locuri nu mai sunt disponibile pana in momentul in care decideti sa efectuati rezervarea. Este foarte important sa luati o decizie cat mai repede posibil pentru a securiza rezervarea dumneavoastra.

Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării în site, accepți modul în care folosim aceste informaţii.